divendres, 25 de juny del 2010

Curs gratuït

Jessica Sprague és una professional del scrapbooking digital, híbrid i també del tractament de fotos. Organitza molts tallers en linia i a vegades en proposa algún de gratuit. La veritat és que els que jo he pogut fer (gratuïts) són força interessants. Ara en proposa un de Trucs d'ordinador per fer targetes. El plaç d'inscripció s'acaba el dia 28 de juny. Si us hi voleu apuntar penseu que ja queden pocs dies. Feu clic aquí.

Jessica Sprague es una profesional del scrapbooking digital, híbrido y también del tratamiento de fotos. Organiza muchos talleres ne línea y a veces propone algun curso gratuito. La verdad es que los que yo he podido hacer (gratuitos) han sido bastante interesantes. Ahora propone uno de Trucos de ordenador para hacer targetas. El plazo de inscripción se acaba el día 28 de junio. Si os quereis apuntar pensad que ya quedan pocos días. Hacer clic aquí.

1 comentari:

  1. Moltíiiiiiiiiiiiisimes gracies, sou unes cracks!!!!!!! ja estic apuntada i a més he conegut una bona e inspiradora pàgina d'scrap per internet! gràcies!
    petonets xoxo

    ResponElimina