dimecres, 29 de setembre del 2010

Fem Creativa!


Cada vegada falta menys per Fem Creativa! la nostra trobada nocturna del dia 6 de Novembre. Aquesta vegada disposem de places limitades, així que no tardis i apunta't enviant-nos un mail aquí.
Us esperem!

Cada vez falta menos para Fem Creativa! nuestra quedada nocturna del día 6 de Noviembre. Esta vez disponemos de plazas limitadas, así que no tardes i apúntate enviándonos un mail aquí.
¡Os esperamos!

6 comentaris:

  1. Hola noies, he intentat enviar-vos el mail però no m'ha deixat. Soc la Mònica Navarro del blog mansmanetes8.blogspot.com i en principi podeu comptar amb mi per a la trobada nocturna. Em fa molta il.lussió! Si finalment per algun motiu no hi pogués asistir, ja us avisaria el més aviat possible.

    ResponElimina
  2. Jo soc la Rosa Ramírez també podeu contar amb mi, ok!!!! miro d'enviar el missatge!!!!!

    ResponElimina
  3. Hola! jo tampoc us puc enviar el mail pq no tinc operatiu l'outlook... compteu amb mi, em dic Laura (el meu blog és "elscolorsoblidats.blogspot.com"), i qualsevol cosa, el meu mail és mapatxebuf@gmail.com. Ja queda poquet!

    ResponElimina
  4. Eiiiiiiiiiiiii! per mi ok el tema pica pica per sopar i l'import! el que encara no sé si estic dins el grup de la crop nocturna!!!! quan direu qui està i qui no ????
    Petonets xoxo
    Ruth Bernal
    bemine.ruthy@gmail.com

    ResponElimina
  5. - Me encantaria ir.... lo que pasa que ya quede con otras chicas.... les dire a ver si se animan y nos plantamos todas halla.... de todas formas al menos podiamos quedar en la feria para saludarnos.... besotes ...

    ResponElimina
  6. Noies... finalment, tot i que aniré a Creativa, no podré venir a la trobada nocturna, m'ha estat impossible muntar-m'ho! Em fa molta pena perquè em venia molt de gust, però aquest cop no podrà ser. De totes maneres confio en que ens trobarem a la fira, ja m'he apuntat a un parell de cursos i de moment hi aniré segur el divendres i el dissabte! Un petonet i molta sort en tota la organització!!! Ho esteu fent superbé! Ànims!

    ResponElimina