divendres, 15 d’octubre de 2010

Tutorial plàstic fos • Tutorial plástico fundido

L' Alícia al seu blog ha penjat aquest tutorial.

Alícia en su blog ha colgado este tutorial.

He preparat un tutorial (el meu primer), perquè després d'haver estat experimentant fonent plàstic al forn, doncs he trobat interessant mostrar-vos els resultats que us poden servir d'embellidors en pàgines d'scrapbook o per a qualsevol altre cosa. El procés és molt fàcil tot i que heu d'anar en compte!!!!!
He preparado un tutorial (el primero), porque después de haber experimentado fundiendo plástico al horno, he creído que sería interesante mostraros los resultados que os pueden servir de embellecedores en páginas de scrapbook o para cualquier otra cosa. El procedimiento es muy fácil, pero debeis tener cuidado!!!!!


1.- Primerament, feu una tria de plàstics (jo en aquest cas he reciclat els plàstics d'unes etiquetes de roba i al damunt li he posat un botó de plàstic).
1.- Primeramente, debeis hacer una recopilación de plásticos (yo en este caso he reciclado los plásticos de unas etiquetas de ropa y encima he colocado un botón rojo de plástico).


2.- Seguidament, ho poseu dins d'un recipient que resisteixi la calor del forn.
2.- Luego, lo poneis encima de un recipiente que soporte el calor del horno.3.- A continuació, ho poseu dins el forn (previament escalfat, si voleu), amb una temperatura mitjana i escalfor adalt i baix.
3.-A continuación, lo poneis dentro del horno (previamente calentado, si quereis),a una temperatura mediana y el calor por arriba y abajo.


4.- No us despisteu i esteu atents, doncs deseguida començarà a fondres el plàstic (segons el gruix o depenent del tipus de plàstic, trigarà més o menys).
4.- No os despisteis y estad atentos, pues enseguida empezara a fundirse el plástico (según el grosos o dependiendo del tipo de plástico, tardará más o menos).


5.- Al vostre criteri, podreu retirar el recipient amb molta cura. Deixeu refredar el recipient i el plàstic fos (mai ho poseu sota l'aixeta per agilitzar el procés, doncs el recipient de vidre se us pot trencar).
5.- A vuestro criterio, podeis retirar el recipiente con mucho cuidado. Dejad enfriar el recipiente y el plástico fundido (nunca lo pongais debajo el grifo para agilizar el proceso, pues el recipiente de cristal se os podria romper).
6.- I voilà! aquí teniu el resultat. La veritat és que poden resultar figures molt originals!!!
6.- Y voilà! aquí está el resultado. La verdad es que os pueden resultar figuras muy originales!!!Exemples:
Ejemplos:*** Podeu reciclar els taps dels tetrabriks (de llet, sucs de fruites, botons de plàstic, etc) ***
*** Podeis reciclar los tapones de los tetrabriks (de leche, de zumos, botones de plástico, etc)***

RECICLA !


"No debemos olvidar jamás que todos somos guardianes temporales de los tesoros del planeta"

3 comentaris:

 1. Moltes gracies per el tuto, es super original!!!!!
  Petons

  ResponElimina
 2. Qué xuloooooooooo!!! moltes gràcies, guapa!!
  petó

  ResponElimina
 3. Qué fuerte me parece Alicia, no se me hubiera ocurrido nunca meter plástico al horno. Graciassssssss por todas vuestras ideas de reciclaje

  ResponElimina