diumenge, 19 de desembre de 2010

Fem etiquetes

Hem pensat que podriem dedicar una pestanya per penjar tots aquells dissenys amb text que nosaltres creem i que normalment queden guardats al nostre ordinador. Pensem que si els penjem en aquest espai poden ser útils a la resta. Per tant cada diumenge penjarem "etiquetes" (és un nom genèric que no vol dir que tots els dissenys hagin de ser-ho) en gallec, basc, castellà i català. ÉS IMPORTANT QUE ENS  ENVIEU ELS VOSTRES DISSENYS PER TAL D'ANAR ENGRUIXINT LA BASE DE DADES.
Sempre farem un link al vostre blog perque tothom coneixi la dissenyadora.
Podeu enviar-nos arxius jpg, word, psd, pdf, png i tots els altres que vulgueu. Esperem amb molta il.lusió la vostra participació. Sense vosaltres no serà possible.

Hemos pensado que podríamos dedicar una pestaña para colgar todos aquellos diseños con texto que nosotras creamos y que normalmente quedan guardados en nuestro ordenador. Pensamos que si los colgamos en este espacio pueden ser útiles al resto de scrapbookers. Por lo tanto cada domingo colgaremos "etiquetas" (es un nombre genérico que no quiere decir que todos lo diseños tengan que serlo) en gallego, vasco, castellano y catalán. ES IMPORTANTE QUE NOS MANDEIS VUESTROS DISEÑOS PARA ENGROSAR LA BASE DE DATOS.
Siempre haremos un link a vuestro blog para que todas conozcan la diseñadora.
Podéis mandarnos archivos jpg, word, psd, pdf, png y todos los que queráis. Esperamos con mucha ilusión vuestra participación. Sin vosotras no será posible.


I per començar aquí teniu un disseny d'etiquetes nadalenques fetes per la Kristina. Ja no podrem dir que no tenim etiquetes pels regals de Nadal. Les podeu descarregar en castellà, en basc  i en català.

Y para empezar os ofrecemos un diseño de etiquetas navideñas elaboradas por Kristina. Ya no podremos decir que no tenemos etiquetas para los regalos de Navidad. Las podéis descargar en castellano , en vasco   y en catalán.

1 comentari:

  1. moltes gràcies a Kristina per aquestes etiquetes. Ja les he imprès per utilitzar-les aquest Nadal. i moltes gràcies a l'equip de Fem Scrap.
    Mercè Garcia

    ResponElimina