diumenge, 5 de desembre del 2010

GRACIES!!!!!!!!

De part de l'equip de Fem scrap: MOLTES, MOLTES GRACIES!!!!!!!!!!!
A estat tot un èxit. Voleu saber quantes targetes solidaries hem rebut? 135!!!!
I encara pot ser que la setmana vinent n'arribi alguna més.
 
De parte del equipo de Fem scrap: MUCHAS, MUCHAS GRACIAS!!!!!!!!!!!
A sido todo un éxito. Queréis saber cuántas tarjetas solidarias hemos recibido? 135!!!
Y aún puede ser que la semana que viene llegue alguna más.

Sou al.lucinants!!!. 135 gracies, 135 petons i 135 somriures.D'això se'n diu SOLIDARITAT!!!
Sois alucinantes!!!. 135 gracias, 135 besos y 135 sonrisas. A esto se le llama SOLIDARIDAD!!!

Ara m'agradia fer un comentari/agraïment a nivell personal, amb el permís de les meves companyes d'equip (sóc la Miriam).
Us recordeu que us vam enumerar tot els motius pels quals vam escollir aquesta residència. I també que les persones que estan ingressades son terminals per diferents motius. Doncs tot es cert, Peró hi ha un motiu més. No ho vaig voler comentar al principi per no condicionar, i també perquè, com diu una companya/amiga de l'equip, no s'ha de dramatitzar. Però arrel de la pluja de sentiments que hem rebut aquests dies, trobo adient dir-ho. La meva mare està ingressada en aquest centre. Porta 9 anys malalta i 4 vivint en la residència. Només té 53 anys. No cal que us expliqui rés més, ja us en feu una idea.
Així que especialment de part meva, la meva germana, el meu pare i les meves tietes (germanes de la meva mare): moltes gracies noies!!!.

Ahora me gustaría hacer un comentario/agradecimiento a nivel personal, con el permiso de mis compañeras de equipo (soy Miriam).
Os acordáis que os enumeramos todos los motivos por los cuales escogimos esta residencia. Y también que las personas que están ingresadas son terminales por varios motivos. Pues todo eso es cierto, pero hay un motivo más. No lo quise comentar antes por no condicionar, y también porque, como dice una compañera/amiga del equipo, no hay que dramatizar. Pero a raíz de la lluvia de sentimientos que hemos recibido estos días, encuentro oportuno decirlo. Mi madre está ingresada en este centro. Lleva 9 años enferma y 4 viviendo en la residencia. Solo tiene 53 años. No hace falta que os explique más, ya os hacéis a la idea.
Así que especialmente de mi parte, de mi hermana, mi padre i mis tías (hermanas de mi madre): muchas gracias chicas!.

Com us vam comentar, el dia 21 (dimarts), l'equip de Fem scrap anirem a portar-les a la residència de l'Ametlla del Vallés. Així que si alguna s'anima i vol venir, només cal que ens ho comenteu per mail i quedem totes juntes.
Como os comentamos, el día 21 (martes), el equipo de Fem scrap iremos a llevarlas a la residencia de l'Ametlla del Vallés . Así que si alguna se anima y quiere venir, tan solo hace falta que nos lo comentéis por mail y quedamos todas juntas.

A continuació us pengem les fotos de totes les postals. Com es evident no podem penjar 135 imatges, però hem mirat de prendre varies fotografies perquè es vegin força bé totes. Ara cada una es distraurà buscant la seva!!!
A continuación os colgamos las fotos de todas las postales. Como es evidente no podemos colgar 135 imágenes, pero hemos mirado de tomar varias fotografías para que se vean bien todas. Ara cada una se distraerá en buscar la suya!!!.










11 comentaris:

  1. Nos alegramos de que hayais alcanzado una cifra tan bonita como espectacular en este propósito tan altruista y lleno de amor. Nos sentimos orgullosas de haber colaborado con este hecho. Nuestras más sinceras felicitaciones. Que estos actos se repitan por siempre. Besitos para todas y felices fiestas!!!

    ResponElimina
  2. Enhorabuena!!!! Me alegro de que hayáis conseguido el objetivo y mucho más de que lo hayáis sobrepasado :) Besos y Felices Fiestas!!

    ResponElimina
  3. He trobat les 4 que vam enviar :)
    li he de mostrar al meu al·lot estara content de veure la seva targeta entre totes :)
    besos!! ^^

    ResponElimina
  4. Ha sigut una idea fantàstica la que vau tenir i us dono les gràcies per deixar-nos col·laborar. Tasques com aquesta són de valorar.
    Un petó
    Cris

    ResponElimina
  5. Gràcies a vosaltres, per donar-nos la oportunitat de poder col.laborar en fer una miqueta més feliços a tots els destinataris.

    Sou uns tresors !!! No perdeu mai aquestes iniciatives que ens ajuda a recordar-nos de que hi ha més gent de la que ens envolta.

    Un petonàsss mooolt especial per a tu Miriam.

    ResponElimina
  6. Moooooltes gràcies!!! a totes!!!!
    Ptns!

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a vosaltres com diu la Raquel per poder aportar nosaltres també una mica d' alegria a totes aquestes persones que estàn a la Residencia i als familiars perque tornaran a creure que encara existeixen persones que fem coses per amor, encara sense conèixer qui les rebré ens emocionem en pensar que en aquests dies especials els hi podem donar una mica d' alegria.
    Per tu Miriam haurà sigut una experiencia especial veure com totes em regalat una miqueta dels nostres cors a malalts i familiars per donar-lis una mica d' alegria en aquesta situació tan difícil.
    Un petonet molt fort a tú i a la teva família, de ben segur que la teva mare ho viurà com algo molt important i bonic.
    Gracies a tot el equip de Fem Scrap

    ResponElimina
  8. Me n'alegro moltissim!!!!! Segur que tots es posaran molt contents en rebre aquesta felicitació i sobretot la teva mare.

    Una forta abraçada Miriam per tota la teva família!

    ResponElimina
  9. chicassssssssss cuanto me alegro que al final el objetivo esté cumplido.

    Como ya dije cuesta muy poco poder ver una sonrisa y en esta ocasión habeis conseguido ¡seguro! 135 sonrisas, gracias por dejarme participar en 4 de ellas.

    Un beso.
    Ana

    ResponElimina
  10. Me alegro mucho del éxito conseguido, y de haber podido participar en esa pequeña alegría que recibirán estas personas gracias a vuestra iniciativa.
    GRacias en especial a ti, Mirian, y a tu familia.
    Besos.

    ResponElimina
  11. Gracias por la propuesta, y darnos la oportunidad de tener este detalle con esas personas, les hará mucha ilusión recibirlas :)
    Un abrazo,
    Isa

    ResponElimina