diumenge, 9 de gener de 2011

Etiquetes Míriam

Ja s'han acabat les vacances i ja estem aquí de nou amb molta il.lusió per continuar oferint-vos coses relacionades amb l'scrap que us interessin. Esperem que tot us hagi anat molt bé.

Ya se han acabado las vacaciones y ya estamos aquí de nuevo con mucha ilusión para continuar ofreciendo cosas relacionadas con el scrap que os interessen. Esperamos que todo os haya ido muy bien.

Aquest diumenge us presentem unes etiquetes que la Miriam ens ha oferit perquè totes les que hagueu de fer un regal les pugueu utilitzar. Us les oferim amb la extensió .jpg i .psd. Aquesta segona extensió és la del photoshop i permet modificar les capes. Les podeu descarregar en castellà i en català. Recordeu que ens aniria molt bé que ens enviessiu els escrits, etiquetes i tot tipus de coses que heu fet i que puguin tenir utilitat per les altres. Esperem els vostres treballs!!!!

Este domingo os presentamos unas etiquetas que Míriam nos ha ofrecido para que todas las que tengáis que ofrecer algún regalo las podáis utilizar. Os las ofrecemos en extensión jpg y psd. Esta segunda extensión es la del photoshop  y permite modificar las capas. Las podréis descargar en castellano y en catalán.Recordad que nos iría muy bien que nos mandaseis los escritos, etiquetas y todo tipo de cosas que habéis hecho y que puedan tener utilidad a las demás. ¡Esperamos vuestros trabajos!


Per descarregar jpg en català, psd en català, jpg en castellano, psd en castellano
.

2 comentaris:

  1. Molt bona feina! Són molt simples però realment es poden aprofitar. Gràcies per compartir les idees :)

    ResponElimina
  2. Un bloc amb molts recursos, gràcies per compartir.
    Sònia
    http://somiaencolors.blogspot.com/

    ResponElimina