diumenge, 6 de març del 2011

Fira d'arts tèxtils i de paper

El proper 27 de març tindrà lloc la primera Fira d'Arts tèxtils i de paper de Badalona. 
Aquesta fira és la propera cita dels/les professionals i aficionats/des a les manualitats i projectes artístics realitzats amb tela i paper. 
La fira està emplaçada en un entorn fantàstic al costat del mar on s'oferiran demostracions, vendes, exposicions, tallers, animacions... Tot relacionat amb el món de les teles i el paper.


El próximo 27 de marzo tendrá lugar la primera Fira d'Arts tèxtils i de paper de Badalona.
Esta feria es la próxima cita de los/las profesionales y aficionados/as a las manualidades y proyectos artísticos realizados con tela y papel.
La feria está emplazada en un entorno fantástico al lado del mar donde se ofrecerán demostraciones, ventas, exposiciones, talleres, animaciones... Todo relacionado con el mundo de las telas y el papel.


A banda dels stands dels expositors, la fira disposa també d'un gran espai, la Carpa de les Arts, on es realitzaran diversos tallers, i per desenvolupar la creativitat dels més menuts també hi haurà un Espai Creatiu infantil.


A parte de los stands de los expositores, la feria dispone también de un gran espacio, la Carpa de les Arts, donde se realizarán diversos talleres, y para desarrollar la creatividad de los más pequeños de la casa también habrá un Espacio Creativo infantil.


A l'equip de Fem Scrap ens ha encantat aquesta nova iniciativa i hi participarem com a col.laboradores de l'esdeveniment.

Al equipo de Fem Scrap nos ha encantado esta nueva iniciativa y participaremos en ella como colaboradoras del evento.


Podeu veure tota la informació sobre la fira i la seva programació al seu blog clicant aquí. I si voleu estar al día de les novetats que es vagin desvetllant no us descuideu de fer-vos-en seguidors!

Podéis ver toda la información sobre la feria y su programación en su blog haciendo clic aquí. Y si queréis estar al día de las novedades que se vayan desvelando ¡no os olvidéis de haceros seguidores!

Aviat us donarem més informació...

Pronto os daremos más información...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada