dimarts, 19 d’abril de 2011

TALLERS 1

Bé, doncs comencem amb la presentació dels tallers i de les persones amb les que tenim la sort de poder comptar en aquesta ocasió. Cada dia anirem presentant dos tallers i el proper dimarts 26 d'abril obrirem el periode d'inscripció. Els materials que necessiteu per cada taller els podreu descarregar dels documents que tindrem penjats aviat a la dreta del blog. D'aquesta manera serà més fàcil per a tothom trobar la informació.

Bien, comenzamos con la presentación de los talleres y de las personas con las que tendremos la suerte de contar en esta ocasión. Cada dia iremos presentando dos talleres y el próximo martes 26 de abril abriremos el periodo de inscripción. Los materiales que necesitareis para cada taller los podreis descargar de los documentos que colgaremos pronto a la derecha del blog. De esta manera será más fácil para tod@s encontrar la información.

TALLER 1: CAPSETA ESTAMPADA AMB UTEE per YOLANDA MARTÍNEZ
Transformarem una capseta de fusta, en una preciosa capsa , amb una tapa impressionant feta amb utee estampat, amb molt de relleu , amb els nostres segells més bonics, la pintarem i la decorarem donant-li un nou aire…un lloc a on guardar petits tresors o regalar …si podem

TALLER 2: MAIL ART por MONICA PALOMERO

Un poco de Mixed media. La idea es mezclar texturas y aprovecharlo todo! Jugaremos a pintar, sin saber pintar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada