dilluns, 2 de maig del 2011

Crònica d'un dia inolvidable

Tot va començar fa tres mesos, però tranquils que ara no volem explicar-ho tot... Els darrers preparatius van ser tot just el dia abans, preparant les aules perquè cada participant es trobés, al seu lloc de treball, amb els detallets que els hi havíem preparat.
Todo empezó hace tres meses, pero tranquilos que ahora no queremos explicarlo todo... Los últimos preparativos fueron justo el día anterior, preparando las aulas para que cada participante se encontrara, en su lugar de trabajo, con los detallers que les habíamos preparado.


La veritat és que les aules es vèien molt bufones amb tot al seu lloc.- I ara on posem el cartell?? Aquí ?? No, no, jo el posaria més cap aquí ... Ains no sé, potser més cap allà??? Fins que algú va dir : El cartell ha d'anar aquí perquè així tothom el veu i deixa el camí cap a la recepció. Guauuuu QUINA BONA PENSADA !!! Doncs ara anem a veure com fem el rètol pel concurs. Què pot semblar un brad ?? unes càpsules de cafè ?? sí, però petites... A mí m'agraden els taps vermells... sí sí a més es veuen més.- Així que brads triats.- Noies els números que vam fer al magnífic taller de l'Alicia !!! Però els hauríem de decorar, amb què ?? Amb això ?? I si posem això ?? Ains no m'acaba de convèncer.. i si afegim unes pinces... -i finalment, papallones per un cantó, floretes per un altre, llacet per un altre, agulles d'estendre i un super tag.- Noies, noies, ja el tenim.. doncs al final no ha quedat malament, oi?? Apa, a col.locar-ho al seu lloc.
La verdad és que las aulas se veian muy monas con todo en su sitio.- ¿Y ahora donde ponemos el cartel ?¿Aquí? No, no, jo lo pondría más hacia aquí... Ains no sé, quizás más para allí ? Hasta que alguien dijo: El cartel tiene que ir aquí porque así todos lo verán y deja el camino hacia la recepción. Guauuu QUE BUENA IDEA !!! Pues ahora vamos a ver como hacemos el rótulo para el concurso. ¿Qué puede parecer un brad? ¿Unas cápsulas de café? sí, pero pequeñas... A mí me gustan las tapas rojas... sí sí y además se ven más.- Así que brads elegidos.- Chicas los números que hicimos en el magnífico taller de Alicia !!! Pero los tendríamos que decorar, ¿con qué? ¿Con esto ?? ¿ Y si ponemos esto? Ains no me acaba de convencer.. y si añadimos unas pinzas..- y finalmente, mariposas por un lado, flores por otro, lazo por otro, pinzas de tender y un super tag.- Chicas, chicas ya lo tenemos... pués al final no ha quedado tan mal, ¿verdad? Vamos a colocarlo en su sitio.

I ara què ?? Sembla que està tot controlat, així que cap a casa que juga el Barça i qui no va de convidada, té convidats a casa....-Noies a dormir que demà ens espera un dia molt i molt intens.
Y ¿ahora qué? Parece que está todo controlado, así que para casa que juega el Barça y la que no va de invitada, tiene invitados en casa...- Chicas a descansar que mañana nos espera un día muy inteso.

Sí, el dia intens va arribar, i tant que sí !!! Però quina alegria veure tan de moviment, tantes cares conegudes, tantes cares noves. El que també va ser molt gratificant va ser poder acompanyar a les talleristes a la seva aula i contemplar la seva cara, de veritat, això no s'oblida no, no, no. I finalment arriba l'hora de fer scrap !!! Cadascú cap a la seva aula !!! -El teu primer taller??.... cap a la dreta.... i el teu??..... cap a l'esquerra. Això ja començaaaaaaaaaaaaaa.
Sí, el día intenso llegó, y tanto !!! Pero qué alegría ver tanto movimiento, tantas caras conocidas, tantas caras nuevas. Lo que tambien fue muy gratificante fue poder acompañar a las talleristas a su aula y contemplar su cara, de verdad, eso no se olvida no, no, no. Y finalmente llega la hora de hacer scrap !!! Cada una hacia su aula !!!- ¿Tu primer taller?..hacia la derecha...¿y el tuyo?...hacia la izquierda. Esto ya empiezaaaaaaaaaaaaa.


En aquesta part, cadascú gaudia del seu taller i les noies que estàvem de guàrdia a preparar un detallet d'amagatotis per les talleristes.
En esta parte, cada una disfrutaba de su taller y las chicas que estábamos de guardia, a preparar un detalle a escondidas para las talleristas.



Canvi de torn, però abans una paradeta per beure i picar una miqueta, mentres petem la xerrada amb les companyes blogueres, amigues, etc. Segon torn, cadascú al seu taller...
Cambio de turno, pero antes una parada para beber y picar un poco, mientras hablamos con las compañeras blogueras, amigas, etc. Segundo turno, cada una a su taller...



Entrega del detall a les talleristes: un marc scrapejat amb una imatge del taller. Això va ser triar, imprimir i emmarcar !!!
Entrega del detalle a las talleristas: un marco scrapeado con una imagen del taller. Esto fue elegir, imprimir y enmarcar !!

Com que ja comencem a tenir gana... tooootes al menjador ... guauuu quina bona pinta que fèia tot, estava boníssim. I com en els bons àpats després una bona xerrada amb el cafè, per poder copsar opinions que són molt i molt valuoses.
Como ya empezamos a tener hambre... tooodas al comedor... guauuuu que buena pinta tenía todo, estaba buenísimo. Y como en las buenas comidas después una buena tertúlia de sobremesa con café, para poder intercambiar opiniones que son muy pero que muy valiosas.


I després..... l'activitat sorpresa: 1,2, 3 SCRAP OTRA VEZ !! Us sona ?? Quines rialles !!! Un concurs on el tema era: SCRAP.... I com a tot concurs els seus premis: La carbassa, el viatge a Cha-aventura,  un Spa Scrap, un xec amb un milió de brads, un cotxe turbo-shot i... un Apartament a Torrescrap, Alicuter jajajajaja Ja podeu riure perquè el dia de la pensada dels premis no vam parar de plorar de la "risa" ....
Y después.... la actividad sorpresa: 1,2,3 SCRAP OTRA VEZ !! ¿Os suena? ¡Qué risas! Un concurso donde el tema era: SCRAP... Y como en todo concurso sus premios: La calabaza, el viaje a Cha-aventura, un Spa Scrap, un cheque por un millón de brads, un coche turbo-shot y ... un apartamento en Torrescrap, Alicuter jajajajaja. Ya podeis reir porque el día de la elección de premios no paramos de llorar de la risa.
















I per acabar: el sorteig dels lots i tallers que tan generosament van facilitar botigues i proveïdors, i és clar, la cara d'alegria de les afortudades !!!
Y para acabar: el sorteo de los lotes y talleres que tan generosamente facilitaron tiendas y proveedores, y claro la cara de alegría de las afortunadas !!!


Però tot s'acaba i Fem Scrap III del 29 de maig del 2011 també, però el record dels moments viscuts ens acompanyaran sempre. 
Pero todo se acaba y Fem Scrap III del 29 de mayo del 2011 también, pero el recuero de los momentos vividos nos acompañarán siempre.



Moltes gràcies a tothom.
Muchas gracias a todos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada