divendres, 3 de juny del 2011

Crònica d'un dia inolvidable

Tot va començar fa tres mesos, però tranquils que ara no volem explicar-ho tot... Els darrers preparatius van ser tot just el dia abans, preparant les aules per què cada participant es trobés el seu lloc de treball amb els detallets que els hi havíem preparat. La veritat és que les aules es veien molt bufones amb tot al seu lloc.

Todo empezó hace tres meses, pero tranquilos que ahora no vamos a explicarlo todo...Los úlitmos preparativos fueron justo el día de antes, preparando las aulas para que cada participante se encontrara en su lugar de trabajo con los detalles que les habíamos preparado.La verdad es que las aulas estaban muy monas con todo en su sitio.



- I ara on posem el cartell?? Aquí?? No, no, jo el posaria més cap aquí ... Ains no sé, potser més cap allà??? Fins que algú va dir : El cartell ha d'anar aquí perquè així tothom el veu i deixa el camí cap a la recepció. Guauuuu QUINA BONA PENSADA!!! Doncs ara anem a veure com fem el rètol pel concurs. Què pot semblar un brad ?? Unes càpsules de cafè?? Sí, però petites... A mí m'agraden els taps vermells... Sí sí, a més es veuen més.- Així que brads triats.- Noies els números que vam fer al magnífic taller de l'Alicia!!! Però amb què els podríem decorar?? Amb això?? I si posem això?? Ains no m'acaba de convèncer.. I si afegim unes pinces? -i finalment, papallones per un cantò, floretes per un altre, llacet per un altre, agulles d'estendre i un super tag.- Noies, noies, ja el tenim.. doncs al final no ha quedat malament oi?? Apa a col.locar-lo al seu lloc.

-Y ahora, ¿dónde ponemos el cartel? ¿Aquí? No,no, yo lo pondría más para aquí...Ains no sé, ¿quizás más para allí? Hasta que alguien dijo: El cartel tiene que estar aquí porque así todos lo verán y dejará el camino hacia la recepción. Guauuu QUE BUENA IDEA!!! Pues ahora vamos a ver como hacemos el rótulo para el concurso. ¿Qué puede parecer un brad? ¿Unas cápsulas de café? Sí, pero pequeñas...A mí me gustan las tapas rojas... Sí sí, además se ven más.- Así que brads elegidos.-Chicas ¡Los números que hicimos en el fantástico taller de Alicia! Pero ¿con qué los podríamos decorar? ¿Con esto? ¿Y si ponemos esto?? Ains, no me acaba de convencer..¿Y si añadimos unas pinzas?- y finalmente, mariposas por un lado, flores por otro, lazo por otro, pinzas y un super tag.-
Chicas, chicas, ya lo tenemos...pues al final no ha quedado mal verdad?? Venga a colocarlo en su sitio.


Sembla que està tot controlat, així que cap a casa que juga el Barça i qui no va de convidada, té els convidats a casa... Noies, a dormir d'hora que demà ens espera un dia molt i molt intens.

Parece que está todo controlado, así que para casa que juega el Barça y quien no va de invitada, tiene a los invitados en casa... Chicas, a dormir prontito que mañana nos espera un día muy pero que muy intenso.

I el dia intens va arribar, i tant que sí!!! Però quina alegria veure tan de moviment, tantes cares conegudes, tantes cares noves. El que també va ser molt gratificant va ser poder acompanyar a les talleristes a la seva aula i contemplar la seva cara, de veritat que això no s'oblida, no, no, no. I finalment arriba l'hora de fer scrap!!! Cadascú cap a la seva aula!!!....- El teu primer taller??... cap a la dreta. I el teu??... cap a l'esquerra.


Y el día inteso llegó,¡¡y tanto!! Pero qué alegría ver tanto movimiento, tantas caras conocidas, tantas caras nuevas. Lo que también fue muy gratificante fue poder acompañar a las talleristas a su aula y contemplar sus caras, de verdad que esto no se olvida, no, no, no. Y por fin llega la hora de ¡¡hacer scrap!! ¡¡Cada una a su aula!!....-¿Tu primer taller?... hacia la derecha. ¿Y el tuyo?... hacia la izquierda.



Això ja ha començaaaaaaaaaaat. En aquesta part, cadascú gaudia del se u taller i les noies que estàvem de guàrdia ens vàrem dedicar a enllestir un detallet d'amagatotis per les talleristes.

Esto ya ha comenzaaaaado. En esta parte, cada una disfrutaba de su taller y las chicas que estábamos de guardia nos dedicamos a rematar un detalle a escondidas para las talleristas.

Canvi de torn, però abans una paradeta per a beure i per picar una miqueta mentre petem la xerrada amb les companyes blogueres, amigues, etc. Segon torn, cadascú al seu taller.

Cambio de turno, pero antes un descanso para beber y picar algo mientras hablamos con compañeras blogueras, amigas, ete. Segundo turno, cada una a su taller.





Entrega del detall a les talleristes: un marc scrapejat amb una imatge del taller del dia. Això va ser triar, imprimir i emmarcar!!!

Entrega del detaller a las talleristas: un marco scrapeado con una imagen del taller del día. Esto fue elegir, imprimir y enmarcar!!


Com que ja comencem a tenir gana...toootes cap al menjador...guauuu quina bona pinta que fèia tot, estava boníssim!!! I com en els bons àpats, desprès una bona xerrada amb el cafè, per poder copsar opinions que són molt i molt valuoses.

Como ya teníamos hambre...tooodas al comendor...guauuuu que buena pinta tenía todo, estaba buenísimo!!! Y como en una bona comida, después una buena tertulia con el café, para poder intercambiar opiniones que son muy pero que muy valiosas.


I després...l'activitat sorpresa: 1,2,3 SCRAP OTRA VEZ!!! Us sona?? Quines rialles!!! Un concurs on el tema era: SCRAP... I com a tot concurs els seus premis: la carbassa, el viatge a Cha-aventura, un Spa Scrap, un xec amb un milió de brads, un cotxe turbo-shot i ... un Apatament a Torrescrap Alicuter jajajaja!! Ja podeu riure ja, perquè el dia de la pensada dels premis no vam parar de tant riure.

Y después...la actividad sorpresa: 1,2,3 SCRAP OTRA VEZ!! ¿Os suena? ¡¡Qué risas!! Un concurso en el que el tema era: SCRAP... Y como en todo concurso, sus premios: la calabaza, el viaje a Cha-aventura, un Spa Scrap, un cheque de un millón de brads, un coche turbo-shot y... un Apartamento en Torrescrap Alicuter jajajaja!! Ya podeis reir, porque nosotras el día de la elección de premios no podíamos parar de reir.





I per acabar: el sorteig dels lots i taller que tan generosament van facilitar botigues i proveïdors. I és clar, la cara d'alegria de les afortunades!!!

Y para acabar: el sorteo de los lotes y taller que tan generosamente facilitaron tiendas y proveedores. Y claro, la cara de alegría de las afortundas!!!


Però tot s'acaba i Fem Scrap III, el 29 de maig del 2011 també, però el record dels moments viscuts ens acompanyaran per sempre.

Pero todo se acaba y Fem Scrap III, el 20 de mayo del 2011 también, pero el recuerdo de los momentos vividos nos acompañarán siempre.


Moltíssimes gràcies a tothom i fins la propera trobada!!!
Muchísimas gracias a todos y hasta el próximo encuentro!!!



12 comentaris:

  1. Muy agradecidas con vosotras por habernos dado la oportunidad de mostrar un poco de nuestro trabajo y lo más importante: haber compartido con tanta gente que tiene una afición impresionante por el papel en todas sus variantes!

    Tenemos que deciros que la organización fue IMPECABLE y llena de detalles tanto como para las participantes como para las talleristas...

    Una mañana estupenda que pronto se repetirá!

    Moltes gràcies noias!

    ResponElimina
  2. Realment inolvidable, com sempre que un somni es compleix! I per a això tothom és imprescindible: de l'1 al 100!
    Gràcies. Sílvia

    ResponElimina
  3. Per a mi va ser un dia de contrastos. Per una banda, totes les scraperes que hi érem, conegudes o no, els cursos, fantàstics i l'organització de primera. Per l'altra, l'amargor de l'accident del meu nebot que va fer que marxés abans d'acabar aquesta marató scrapera.
    Espero que l'any vinent es pugui repetir.
    Gràcies per la vostra comprensió i suport i fins una altra ocasió.
    Àngels Piguillem
    Puigcerdà

    ResponElimina
  4. Me encantó compartir este día con todas vosotras, los talleres increíbles, la organización estupenda y el lugar ideal. Deseando repetir, aunque espero haber aprendido un poco más de scrap.

    Muchas gracias!!!!

    ResponElimina
  5. Un dia preciós, divertit i profitós. Moltes gràcies pel vostre esforç i dedicació, espero la propera amb il.lusió. Un petó per totes.

    ResponElimina
  6. jajajajaj pero qué bien que lo pasamos...y no solo porque nos llevmos el apartamento eh?
    Gracias por dejrnos vivir esta experiencia.
    un besote para las organizadoras y para todas las asistentas,

    ResponElimina
  7. el próximo no-me-lo-pier-do-ni-de-co-ña :)

    ResponElimina
  8. ¡Que bonito y alegre se ve! Me encantaria haber participado, pena estar tan lejos!

    ResponElimina
  9. HO vaig passar genial, tot molt ben organitzat, tot perfecte, una meravella!!
    Gràcies a totes per la feian feta!!!

    ResponElimina
  10. Quin día més increible, mai l'oblidaré... em sento afortunada de conèixer a persones tant maques, de debó. Moltes gràcies per inventar FEM SCRAP!!! Molts petons.

    ResponElimina
  11. Jeje... se nota que os lo pasasteis bien!!

    ResponElimina