dijous, 6 d’octubre del 2011

Regalem un somriure?

L'any passat vam iniciar un projecte que esperem duri molt de temps. Les postals solidaries. Va ser tot un èxit, i gracies a totes vosaltres vam regalar més de 130 somriures.
Doncs som'hi un altre vegada. Aquest any el centre escollit es El club social Aidar.

El año pasado iniciamos un proyecto que esperamos dure mucho tiempo. Las postales solidarias. Fue todo un éxito, y gracias a todas vosotras regalamos más de 130 sonrisas.
Pues vamos otra vez. Este año el centro escogido se El club social Aidar.


Aquest centre agrupa persones amb malalties mentals a partir de 18 anys. Aquest club és un recurs social per a tota la comarca de l'Anoia (Barcelona), i forma part de la cartera de recursos dels serveis socials.
Així doncs, us demanem que ens envieu somriures en forma de targes nadalenques. En necessitarem unes 50, encara que si en sobren les repartirem entre les families de persones amb trastorn mental.
Teniu dos maneres de que ens arribin, o bé per correu postal a l'adreça:
Esplai La Florida
C/ Pedraforca, 29 (segona planta)
l'Hospitalet de Llobregat
A l'atenció de Fem Scrap
O bé a la trobada de Creativa, tan a l'stant de l'entrada de la fira, com al sopar. A tots dos llocs i trobareu unes safates per depositar les postals.
Ens ajudes a regalar un somriure??!!.

Este centro agrupa personas con enfermedades mentales a partir de 18 años. Este club es un recurso social para toda la comarca de la Anoia (Barcelona), y forma parte de la cartera de recursos de los servicios sociales.
Así pues, os pedimos que nos enviéis sonrisas en forma de tarjetas navideñas. Necesitaremos unas 50, aunque si sobran las repartiremos entre las familias de personas con trastorno mental.
Tenéis dos maneras de que nos lleguen, o bien por correo postal a la dirección:
Esplai La Florida
C/ Pedraforca, 29 (segunda planta)
l'Hospitalet de Llobregat
A la atención de Fem Scrap
O bien en el encuentro de Creativa, tanto en el stant de la entrada de la feria, como en la cena. En los dos lugares encontraréis unas bandejas para depositar las postales.
Nos ayudas a regalar una sonrisa??!!.

7 comentaris:

  1. me apunto!!!! podeis contar conmigo
    un abrazo

    ResponElimina
  2. Quina iniciativa més maca! Fins quan es poden enviar?? Petons

    ResponElimina
  3. Encantada de tornar a col.laborar.
    Una forta abraçada a totes,

    ANNA

    ResponElimina
  4. Jo també us recolzo en aquesta iniciativa, malgrat que no podré venir a Creativa ni al sopar us les enviaré per correus

    ResponElimina