dimecres, 16 de novembre del 2011

Fem Creativa 2011: La crònica

Creativa ja ha passat, però totes les que ens vàrem poder acostar de ben segur en vam gaudir. Comprovar que cada vegada hi ha més stands del nostre hobby és meravellós. I per rematar uns dies tan i tan creatius ens vàrem poder trobar un munt, però que un munt, de noies a la nostra trobada:
Creativa ya ha pasado, pero todas las que nos pudimos acercar, seguro que la disfrutamos. Comprobar que cada vez tenemos más stands de nuestro hobby es maravilloso. Y para rematar unos días tan y tan creativos, nos pudimos reunir un montón, pero que un montón, de chicas en nuestro encuentro:


Va ser gènial, posar cares a les amigues blogueres, conèixer de noves i sobre tot compartir. Compartir scrap, compartir rialles, compartir pica-pica i les més afortunades van marxar amb premis!!!! (Això no és va compartir jejejejeje)
Fue genial, poner caras a las amigas blogueras, conocer a nuevas y sobre todo compartir. Compartir scrap, compartir risas, compartir pica-pica, y las más afortunadas marcharon con premios!!! (Esto no se compartió jejejejeje)

A mida que les noies anàven arribant, els hi fèiem entrega del seu kit i un tag perquè el decorèssin pel nostre llibre de signatures. Un cop a la sala els hi esperava un detallet que l'equip de Fem Scrap vam preparar amb molt de carinyo. I totes, molt treballadores, van aprofitar l'estona per fer el tag i, és clar, per xerrar!!! 
A medida que las chicas iban llegando, les entregamos su kit y un tag para que lo decoraran para nuestro libro de firmas. Una vez en la sala, les esperaba un detalle que el equipo de Fem Scrap preparamos con mucho cariño. Y todas, muy trabajadoras, aprovecharon ese ratito para hacer el tag y, claro, para hablar!!! 

Una meravella de tags:
Una maravilla de tags:



I un cop que ja hi èrem totes va arribar el moment de posar-nos treballar!!! I què era?? Doncs es tractava de decorar un marc amb els papers, les cintes, el botó i la peça de resina que hi havia al kit.Y cuando estuvimos todas llegó el momento de ponernos a trabajar!! ¿Y qué era? Pues se trataba de decorar un marco con los papeles, las cintas, el botón y la pieza de resina que tenían en el kit.


Quines mans!!! Però com ens agrada acabar així ehhh, sí sí aquestes mans són sinònim de diversió scrapera!!!
Qué manos!!! Pero como nos gusta acabar así ehhh, sí sí estas manos són sinónimo de diversión scrapera!!!

I ara ja tenim gana així que a picar una mica de tot i continuar compartint amb les companyes, fent noves amistats...
Y ahora ya tenemos hambre, así que a picar un poco de todo y continuar compartiendo con las compañeras, haciendo nuevas amistades...

I ara una imatge dels materials per sortejar, només un tastet, perqué properament tindrà el seu post especial.Y ahora una imagen de los materiales para sortear, solo una imagen porqué próximamente tendrá su post especial.

I més imatges de la trobada:
Y más imágenes del encuentro:

Moltes gràcies per ser-hi a totes, sense vosaltres no haguès estat possible!!
Muchas gracias a todas por estar, sin vosotras no hubiera sido posible!!!




16 comentaris:

  1. Quina crònica més estupenda! Gràcies Raquel! i gràcies a totes per fer un cop més que fos una vetllada magnífica!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina
  2. Tot insuperable, molt maco, i molt bon rotllo, que aixo es el mes important, les fotos i el montatge genial.

    Una abraçada a totes.


    tieta roser (tres somnis)

    ResponElimina
  3. Una trobada inoblidable! . Moltes gràcies a totes, perquè l'organització ha estat estupenda, com sempre. Molts petons.

    ResponElimina
  4. Veo que os lo pasasteis genial, el próximo año espero no perdérmelo.Bss

    ResponElimina
  5. Con envidia miro la fotos y me alegro un monton, por todas y lo felices que se os ve. El año proximo espero, no perdermelo.
    Besos

    ResponElimina
  6. Qué envidia!!!.... Cómo me gustaría haber estado.... A ver si el próximo.... De todas formas, os doy las gracias por dedicar vuestro tiempo y talento a preparar encuentros cómo éste, en el que se disfruta de verdad....

    ResponElimina
  7. Raquel!!! molt bona crónica!!!! un dia inolvidable, les de solsona s'apunten la proxima vegada!!!

    ResponElimina
  8. Gràcies per organitzar aquesta vetllada tan especial! SOU UNES CRACKS!!

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies a vosaltres! va ser geniaaaal! sou unes craks

    ResponElimina
  10. Que be que us ho vau passar! aviam si algun any em puc acostar.... contineu la bona feina que pel que sembla aquest hobby cada cop es mes conegut! Gracies! :-D

    ResponElimina
  11. Gracias de nuevo por esos buenos momentos y ese buen rollo. Sois unas organizadoras estupendas!!!
    Una cronica estupenda Raquel!!!
    Besos.

    ResponElimina
  12. Fantàstica crònica Raquel.
    La meva primera trobada scrapera! Espero poder repetir.
    Per cert, jo no vaig marxar amb les mans buides, jejeje...
    Vaig tenir un premi fabulós.
    Tot meravellosament organitzat, gràcies.

    ResponElimina
  13. Gracias chicas!!!! me lo pase genial... me reí como hacia tiempo q no reía... sin duda esperadme el año q viene!!!

    ResponElimina
  14. genialllllllllllllllllllllll, las fotos y la crónica enhorabuena ¡¡¡¡ y lo bien que nos lo pasamosssssssssssss¡¡¡¡¡¡¡¡ estaba super cansada y creo ahora lo veo desde mi casa y me gusta mucho más¡¡

    ResponElimina
  15. Como dice Aniska, ahora desde casa lo disfruto aun más. Contar conmigo para la proxima, no tiene porque ser dentro de un año que suena tan lejos, para la primavera ¿Vale?. Besitos y de nuevo muchisimas gracias a todo el equipo, sois estupendas, vuestro esfuerzo merece todo nuestro cariño, quiero que os sintais muy contentas. Muak.

    ResponElimina