divendres, 11 de novembre del 2011

Només falta un dia!!!

Demà és el gran dia! Estem molt contentes de la gran resposta que hem tingut per la vostra part i molt agraïdes a tots els que ho estéu fent possible. Moltes gràcies!!!

Per poder donar cabuda a més gent totes les components de Fem Scrap hem donat els nostres kits, però tot i així hi ha gent que encara està en llista d'espera. Per això és molt important que si no podéu venir ens ho feu saber, per tal de poguer avisar a algú altre que vingui. 

Fins demà!!!


¡Mañana es el gran día! Estamos muy contentas de la gran respuesta que hemos tenido por vuestra parte y muy agradecidas a todos los que lo estáis haciendo posible. ¡¡¡Muchas gracias!!!

Para poder dar cabida a más gente todas las componentes de Fem Scrap hemos donado nuestros kits, pero aún así hay gente que todavía está en lista de espera. Por eso es muy importante que si no podéis venir nos lo hagáis saber, para poder avisar a otra persona para que venga.

¡Hasta mañana!

1 comentari:

  1. Gràcies noies!! De veritat és un honor assisstir de nou a la trobada :) M'ho vaig passar genial a l'anterior. Fins demà!!

    ResponElimina