dimecres, 30 de novembre del 2011

Scrapteràpia

La Sara Ferret ens ha enviat aquesta proposta:


He estat pensant i després de crear idees que no han tingut massa èxit, he buscat una cosa diferent i alguna que realment em pugui omplir a mi i a vosaltres. Em dic Sara i el què més m’agrada és fer Scrap, però el que m’agrada més és quan ho puc compartir amb altre gent! Amb el dia a dia, la feina, la familia i la casa... em costa trobar foradets per dedicar-los al Scrap, a vegades ho podria fer de nit... però el que em passa és que estic tant cansada que no puc ni agafar les tissores, perquè els ulls s’em tanquen sols. He observat... que quan més temps dedico al Scrap és quan vaig a un taller a fora de casa, perquè em guardo aquella estona per mi... i per fer Scrap, a més a més sempre aprenc alguna cosa nova,... ja sigui de qui fa el taller o de les companyes que m’envolten. SCRAPTERAPIA serà un projecte sense ànim de lucre.
Us explico en què consisteix. Serà un grup de 12 persones scraperes/us, o sigui que a part de mi hi hauran 11 persones fixes que en podran formar part. Cada una d’aquestes 12 persones, tindrà un mes de l’any 2012 assignat, en el qual serà l’amfitrió/na de la reunió i s’encarregarà de buscar el lloc on trobar-nos (ja sigui a casa seva, o en un local proper... si s’ha de llogar l’espai compartirem la despesa) i a més a més l’amfitrió/na s’encarregarà de organitzar-nos un taller al matí. Després dinarem, cada un/a presentarà la seva proposta quan li toqui (o anem junts/es a un bar de menú o cadascú porta alguna cosa de casa i ho compartim tot)
Cada mes hi hauran 3 convidats, o sigui que en cada reunió serem un total de 15 persones. Dels 3 convidats, n’hi hauran dos que seran principalment scrapreres com nosaltres i una altre persona que faci alguna altre tècnica Craft/Manualitat.
A la tarda després de dinar, en cada trobada farem un mini taller d’alguna tècnica o producte innovador, o si més no, poc conegut a Espanya, serà una activitat curteta. I després de una parada per fer un coffeebreak, farem un mini taller, que ens presentarà la persona invitada que no fa scrap habitualment. D’aquesta manera coneixerem coses totalment diferents, després d’haver aprofundit en les nostres.
Pels tallers que fem, intentarem fer una llista de coses no molt difícils de trobar, perquè cada u s’ho porti de casa, i si hi ha alguna cosa específica que necessitéssim ho penjaríem al grup i parlaríem de comprar-ho en comú.
Ara ve l’oferta, vull que els que pugueu estar interessats, tant en formar part dels 11 components fixes pel 2012 com els que vulgueu ser convidats, ja sigueu amants de l’scrap o altres tècniques vull que em feu un e-mail, a scrapterapia@hotmail.com explicant-me:
-Nom i edat
-Zona geogràfica on viviu
-Adreça de email
-Adreça de blog si en teniu
-Per què us fa il·lusió de formar part de SCRAPTERAPIA?
-Què creieu que podeu aportar al grup? (qualsevol cosa és valida no només coneixements)
-Quines tècniques o art practiqueu.
-Què prefereixes ser amfitrió/na i assistir a les 12 trobades o venir una vegada com a convidat/da?
La única cosa que se us demanarà serà compromís, de les dotze trobades que farem durant el 2012, es podrà fallar tan sols a una (que podràs fer que vingui un amic en el teu lloc), però a la segona vegada deixarem pas a una altre persona fixa. M’agradaria fer-ho amb més gent, sé que com més siguem més aprendrem i més riurem, però també és molt més difícil de mobilitzar un grup nombrós de persones.
Quan el grup estigui creat ja posarem data per totes les trobades, la del Gener ja l’organitzaré jo, i allà ens coneixerem, en principi quedarem per diumenge 15 de gener del 2012. Però quan tinguem el grup fet, ja ho acabaríem de matissar.

Animeu-vos a crear aquest espai de trobada, de Scrap, de riures, d’amistat, d’aprendre, de desconnectar del dia a dia, de crear... de fer teràpia amb el Scrap junts!!!!

Sara Ferret

2 comentaris: