dissabte, 5 de novembre de 2011

Tallers Conesa a Creativa

Des de Conesa ens han enviat els següents tallers:
Desde Conesa nos han enviado los siguientes talleres:

Els dies 10, 11, 12 i 13 de novembre ens podreu trobar a la fira de manualitats  Creativa, a l'stand hi haurà una part de botiga amb tota classe de material de scrap, i una part de taller on hi farem un munt de coses xules: una caseta-sorpresa, un portafotos, un album-estel... i per donar alguns tallers tenim dos convidades de luxe. Des de Califòrnia vindrà la creadora del foro Divas in recycling, Magdalena Cortez, i des d'Alemania Stella Ruiz, moderadora del grup  mixed media del blog.


El blog Divas in recycling és un dels blogs més visitats en llengua hispana dedicat en exclusiva al scrap i tenim la sort de que dos dels seus membres venen fins al nostre stand a Creativa per impartir dos tallers cada una.
Aprofitem la ocasió!!
    
Los días 10, 11, 12 y 13 de noviembre nos podréis encontrar en la feria de manualidades Creativa, en nuestro stand habrá una parte de tienda en la que tendremos toda clase de material de scrap, y una parte de taller donde haremos un montón de cosas bonitas: una casita-sorpresa, un portafotos muy especial, un álbum estrella.. y para dar algunos de estos talleres tenemos a dos invitadas de lujo. Desde California vendrá la creadora del blog de scrapbooking Divas in recycling, Magdalena Cortez. Y desde Alemania nos acompañará Stella Ruiz moderadora del grupo de mixed media del blog.
El Blog de DIVAS IN RECYCLING es uno de los blogs más seguidos en lengua hispana dedicado en exclusiva a todo lo relacionado con el scrap y tendremos la suerte que su creadora y uno de sus miembros vengan hasta Creativa de Barcelona para impartir dos talleres cada una. Aprovechemos la ocasión. 

Els tallers: 
CONTES DE NADAL (Magdalena Cortez) 
     per tenir més informacio clica aqui
ALBUM MAGIC (Magdalena Cortez)
     per tenir més informacio clica aqui 
NOEL (Stella Ruiz)
     per tenir més informacio clica aqui
UNA ESTRELLA (Stella Ruiz)
     per tenir més informacio clica aqui
SPECIAL OCCASION (Lidia i Deta)
     per tenir més informacio clica aqui
DAYS OF CHRISTMAS (Lidia i Deta)
     per tenir més informacio clica aqui   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada