dilluns, 28 de novembre del 2011

Tallers Made with love


Des de Made with love ens envien aquesta proposta:
Desde Made with love nos envian esta propuesta:

S'acosta el Nadal!!! I desde Made with love us volem ensenyar a fer uns marcs personal·litzats amb diferents utilitats que podeu crear vosaltres mateix@s! Es un boníssim detall fet a mà per regalar als vostres amics, familiars....!!! Segur que els encantarà!

Per fer els marcs utilitzarem com a base un cartró gris conegut com a Chipboard. Per decorar-los farem servir diferents tècniques i donarem a cada un d'ells utilitats diferents: Imans per la nevera, decoració amb cinta per penjar-lo on volgueu, inclús en farem alguns amb pinxo per poder-los clavar a un test de planta.
Ademés personalitzarem l'embolcall per fer el nostre regal encara més especial!

Veniu a compartir un dia de scrap i sorpreses amb nosaltres! Hi ha un regalet sorpresa en cada un dels kits que hem preparat perquè pogueu crear un regal diferent a casa....! Us explicarem com fer-ho!!!

Més info del curs:

On?
 Caves JM Ferret Guasch Barri l'Alzinar, 68 08736 Font-rubí (Barcelona)*a 9 km de Villafranca.

Quan?
 Dissabte 10 de desembre de 10h a 13h30m

Si esteu interessats en venir envieu-nos un email a: "madewithlovebysarandgma@gmail.com" i us donarem més informació!

Una abraçada i esperem poder-nos veure en aquesta nova iniciativa! :D



Com podeu veure, els resultats, son molt diferents i tots molt divertits i xulos. Només necessiteu portar les fotografies que voleu posar en el regal. De totes les altres coses ens en encarreguem nosaltres! Animeu-vos a venir i compartir amb nosaltres aquest dia! Farem tres regals diferents!!!!! Què millor que poder regalar un detall totalment personalitzat amb sentiment i amor??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada