divendres, 27 de gener de 2012

Aprofitar les tires de paper

Avui el tutorial ens l'ensenya l'Anna, és un tutorial ben curiòs que ens obre la porta a noves utilitats del retalls més petits de papers. Ara us deixem amb ella:

Hoy el tutorial nos lo enseña Anna, es un tutorial muy curioso que nos abre la puerta a nuevas utilidades de los retales más pequeños de papel. Ahora os dejamos con ella:


Que fer amb les tiretes dels papers ??????

Tinc una habitació plena de cosetes que vaig recopilant que si paperets, floretes, botons,....penso per si de cas.... de fet un del meus llocs preferits són els mercadillos de segona mà perquè fas unes descobertes genials (a part de que m'encanta remenar, es clar!!) 

Una de les coses que sempre pensava que em podia fer algun servei eren les tiretes dels papers 30x30 on va la marca i em feia pena tirar, que algun dia se m'encendria la llumeta o em trobaria amb un tutorial ideal.

Aquest el vaig trobar en alguna pàgina fa temps i ara que he acumulat bastants "paperets" m'he posat en marxa.

Es molt senzill, només necessitem:

- unes 25 tires de papers (amb nom de les marques, codis barres, tot si val)
- pega líquida
- una cartulina

Enganxem la punta de les tires en horitzontal i comencem a entrelligar les verticals. S'han d'anar posant gotetes de cola per a que quedi tot ben fixe i es pot fer tan gran com vulguis, només cal anar afegint-ne més.

Es pot usar de fons en una targeta, un mini......


Espero que us sigui útil, i afegir-lo en el proper projecte!

3 comentaris: