dijous, 12 de gener de 2012

Escola d'educadors de l'Empordà

L'escola d'educadors/es l'Empordà (Calonge-Girona), organitza un curs d’scrap dirigit a educadors/es, impartit per Quim Díaz de Coses d'Scrap (www.cosesdscrap.blogspot.com). El propòsit es dotar de recursos d’scrap a educadors/es en general per poder-los aplicar amb finalitats educatives a nens/es, joves i adults (treball de la creativitat, la imaginació, les emocions, etc.).
Les inscripcions són obertes a mestres, pedagogs/gues, estudiants d’alguna carrera o cicle formatiu relacionat amb l’educació en general, monitors/es i directors/es de lleure, etc... Qualsevol persona que estudií o treballi en algun tema relacionat amb l’educació i vulgui aprendre i/o aprofundir en l’scrap.

L'escola d'educadors/es l'Empordà (Calonge-Girona), organiza un curso de scrap dirigido a educadores/as, impartido por Quim Díaz de Coses d'Scrap (www.cosesdscrap.blogspot.com). El propósito es dotar de recursos de scrap a educadores/as en general para que puedan aplicarlos con fines educativos a niños/as, jóvenes y adultos (trabajo de la creatividad, la imaginación, las emociones, etc.).
Las inscripciones están abiertas a maestros/as, pedagogos/as, estudiantes de alguna carrera o ciclo formativo relacionado con la educación en general, monitores/as y directores/as de tiempo libre, etc... Cualquier persona que estudie o trabaje en algún tema relacionado con la educación y quiera aprender i/o profundizar en el scrap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada