divendres, 19 d’octubre de 2012

El Pinterest...

L'Esther avui ens torna a parlar del Pinterest, preneu nota!!

La Esther nos vuelve a hablar del Pinterest, tomad nota!!!

Ens agrada tan Pinterest i pensem que te tantes possibilitats per ajudar-nos que hem pensat que seria interessant tornar a parlar del seu funcionament.

Nos gusta tanto Pinterest y pensamos que tiene tantas posibilidades para ayudarnos que hemos pensado que sería interesante volver a hablar de su funcionamiento.


Aquest mes us volem explicar com podeu incloure un botó Pinterest al vostre blog perquè puguin seguir  la vostra pàgina de Pinterest. Hi ha models diferents de botons:

Este mes os queremos explicar cómo podéis incluir un botón Pinterest en vuestro blog para que puedan seguir vuestra página de Pinterest. Hay diferentes modelos de botones: Per posar-lo al teu blog només has d’anar a aquí  i escollir el que més t’agradi. A continuació has de copiar el còdig i enganxar-lo al teu blog,  a l’apartat dels Gadgets.

Para colocarlo en tu blog solo has de ir aquí   y escoger el que más te guste. A continuación tienes que copiar el código y pegarlo en tu blog, en el apartado de los Gadgets.

Si mireu el nostre blog veureu el nostre botó a la part superior dreta.

Si miráis nuestro blog veréis el botón en la parte superior derecha.
...I aquest mes també hem creat un una carpeta “Inspiración Octubre”  amb moltes idees, tutorials i inspiracions perquè us ajudin en els vostres projectes de tardor.

...Y este mes también hemos creado una carpeta “Inspiración Octubrecon muchas ideas, tutoriales e inspiraciones para que os ayuden en vuestros proyectos de otoño.


També trobareu tots els projectes d’aquest mes en la carpeta “Fem Scrap en Octubre”  del nostre Pinterest.. Tots els projectes que feu seguint les nostres propostes també els afegim a aquesta carpeta.

También encontraréis todos los proyectos de este mes en la carpeta “Fem Scrap en Octubre"  de nuestro Pinterest. Los proyectos que hacéis siguiendo nuestras propuestas también los añadimos a esta carpeta.


Entreu al nostre Pinterest i veureu tot el que l'Esther ens a pujat fins ara!!!!!

Entrad a nuestro Pinterest i veréis todo lo que Esther nos ha subido hasta ahora!!!!!!

Bon cap de setmana!!! 

Feliz fin de semana!!!!

1 comentari:

  1. Gracias por hacerlo más fácil, acabo de poner el botón en Pinterest!! Besos

    ResponElimina