dilluns, 19 de novembre de 2012

COMPARTIR

Hola!

Quan l'Equip de Fem Scrap comencem a pensar, organitzar, a contrastar impressions i compartir (amb totes  vosaltres) a les nostres trobades sempre estem amb l'expectativa de si podreu assistir o no a la trobada. De si repetireu experiencies passades o no...

Sou tantes les que voleu assistir a la trobada que ja tenim l'aforament complet. Ens sap greu per les que us quedareu fora però degut a l'espai les places són limitades.
  
Us donem les gracies per confiar en nosaltres.


Nota important: Si per algun motiu, les que us hagueu inscrit no podeu asssisir, us agraïrem que ens ho feu saber tan aviat com sigui possible per donar plaça a d'altres escraperes que s'han quedat sense.

 L'Equip de Fem Scrap


Hola!

Cuando el Equip de Fem Scrap empezamos a pensar, organizar, a contrastar impresiones y a compartir (con todas vosotras), en los encuentros siempre estamos con la espectativa de si podréis asistir o no al encuentro. De si repetiréis experiencias pasadas o no...Sois tantas las que queréis asistir a este encuentro, que ya tenemos el aforo completo,  lo sentimos por las que os quedareis fuera pero debido al espacio las plazas son limitadas.

Gracias por confiar en nosotras

Nota importante: Si por algun motivo, las que os habéis inscrito  no podéis asistir, os agradeceremos que nos los comuniqueis tan pronto como sea posible para dar plaza a otras escraperas que se han quedado sin ésta.

El equipo de Fem Scrap

4 comentaris:

 1. Enhorabona noies!!!
  Jo en aquest no hi podré participar, però al proper no faltaré. ;)

  ResponElimina
 2. Això és tot un éxit. Per mi serà la 1ª vegada que hi aniré i tinc moooooltes ganes!

  ResponElimina
 3. Per mi també serà la primera vegada, tinc moltes ganes de coneixer a l'equip i poder gaudir d'aquesta experiencia.

  ResponElimina