dimecres, 28 de novembre del 2012

ENTREVISTA A SILVIA DE PETITS DETALLS

De nuevo estoy aquí para mostraros un poquitín de cada una de nosotras. La protagonista de hoy temía el día que le tocara ponerse delante de la cámara, y en cambio se prestó cuando la llame y le dije: Silvia, has sido escogida este mes.

Le pedí grabar su casa-taller, porque cada una de nosotras nos hemos enamorado cuando lo hemos conocido. Y en cambio a ella lo que le preocupaba era que pensarais que quería hacerse publicidad. Así es ella de discreta.

Silvia es un pozo de sabiduría (no sólo de scrap) y las que tenemos la suerte de haberla conocido sabemos muy bien de su generosidad. Una vez más, gracias Silvia por enseñarnos tu taller.

10 comentaris:

  1. Ho heu pintat tant bé que he anat a posar el video però no es deixa veure i posa "este video es privado".
    Una abraçada,
    Marina

    ResponElimina
  2. La Silvia Segura esta en les meves top 3 de persones més creatives i que més en saben d'scrap i d'un munt de coses més. GENEROSA a més no poder, un ENCANT, una DELICIA de persona!
    Petonasos reines!
    Miriam

    ResponElimina
  3. Gracias Silvia, por dejarnos entrar en tu mundo, gracias Almu, por hacer de "vehículo" ...
    besos,
    marisa

    ResponElimina
  4. ole mi Silvia!! ainxx que apañada es ;) y que mega espacio tiene montado jjjj

    ResponElimina
  5. La millor profe del món mundial!!!! Gràcies a ella he entrat al món de l' scrap!(tot i ara tenir-ho una mica abandonat...) amb ganes de tornar-hi! Bona Creativa! Ptons!

    ResponElimina
  6. Una bonita entrevista!!!
    Y un facinante descubrimiento al ver todo el material que tiene Silvia, una gran persona!!
    Un beso guapa!!!

    ResponElimina
  7. M'encanta!!! Trobar a la Silvia va ser obrir els ulls a un nou món. Des de llavors és la culpable del meu insomni,je,je,je... M'encanta l'entrevista,tot i que només surt una petita part de tot el que ella ens ha donat a totes les seves alumnes. Felicitats!

    ResponElimina
  8. Gràcies Sílvia per fer-me descobrir l'escrap i poder anar als teus tallers. La veritat és que és tot un luxe i allà ens sentim com si fòssim una família. La manera d'explicar-te, les moltíssimes possibiltats que treus a les coses i les ganes i l'entusiasme que hi dediques, fas que ens arribi al cor de totes les que tenim la sort de poder-hi anar i sempre en sortim amb ganes de més.Ets, a apart de la millor professora d'escrap i amiga, una gran persona i això ho trasments a tothom el qui et coneix. Mil petons bonica i fins ben ben aviat,segur!!!!.

    ResponElimina
  9. Quina entrevista més simpàtica!!! com sempre Sílvia tan natural !!!!
    moltes gràcies per nombrar-me!!!!! no m'ho esperava, i quins records més xulos oih!! quantes vegades he pensat en aquell dia que et vas apropar per ajudar-me!!!!!
    Un petó molt fort
    Carmen

    ResponElimina
  10. Ostres Sílvia, quina gràcia veure't a l'entrevista, hi has fet molt bé i que bé que t'hagi pogut retrobar. Un dia d'aquests em passo per "casa teva" i en parlem de tot plegat bonica.
    Com diuen les altres companyes ets un cel de persona!!!
    Petons,

    Mome

    ResponElimina