dimecres, 23 de gener del 2013

Gràcies


Hem recorregut juntes un llarg camí des d'aquella trobada del 30 de maig de 2010 on ens vam reunir per primera vegada. D'allí va sortir un petit equip de dones amb una passió: la de fer créixer l'scrap i donar a conèixer aquesta afició tant com poguéssim, la de recolzar totes aquelles iniciatives particulars mitjançant una plataforma de difusió, la d'explicar a tothom en què consisteix ser una scrapera, la d'organitzar trobades plenes de germanor, bones vibracions i creativitat, la d'ajudar a aquella qui començava explicant el vocabulari tècnic i posant recursos i tutorials al seu abast, la d'aconseguir que l'scrap caminés sol.

I ho hem aconseguit. La dimensió que l'scrap té avui en dia ha superat les millors expectatives i els nostres somnis. Ens heu acompanyat en el nostre camí, heu participat, ens heu escrit, ens heu deixat penjar algun dels vostres treballs al nostre bloc, heu vingut a les nostres trobades, ens heu cedit material pels sortejos, heu participat de totes les nostres propostes i fins i tot heu participat en un vídeo musical. 

Vosaltres heu portat l'scrap allà on és ara: una afició emergent i visible que cada dia practica més gent i és més coneguda i estimada. Gràcies. Gràcies per ajudar-nos en la nostra tasca i fer d'aquest somni una realitat.

Nosaltres mirem enrere i somriem, i mirem endavant i també somriem. Ara ha arribat el moment de descansar, de gaudir de la feina feta des de la barrera i deixar que encara es faci més gran.

I quan haguem descansat tornarem. Ens agrada el que hem fet. Ens agrada el que fem. Fem Scrap.



Hemos recorrido juntas un largo camino desde aquel encuentro del 30 de mayo del 2010 donde nos reunimos por primera vez. De allí surgió un pequeño equipo de mujeres con una pasión: la de hacer crecer el scrap y dar a conocer esta afición tanto como pudiésemos, la de apoyar todas aquellas iniciativas particulares a través de una plataforma de difusión, la de explicar a todo el mundo en que consiste ser una scrapera, la de organizar encuentros llenos de compañerismo, buenas vibraciones y creatividad, la de ayudar a las que empezaban explicando el vocabulario técnico y poniendo recursos y tutoriales a su alcance, la de conseguir que el scrap andase solo.

Y lo hemos conseguido. La dimensión que el scrap tiene hoy en día ha superado las mejores expectativas y nuestros sueños. Nos habéis acompañado en nuestro camino, habéis participado, nos habéis escrito, nos habéis dejado colgar alguno de vuestros trabajos en nuestro blog, habéis venido a nuestros encuentros, nos habéis cedido material para los sorteos, habéis participado de todas nuestras propuestas y hasta habéis participado en un video musical.

Vosotras habéis llevado el scrap allí donde está ahora: una afición emergente y visible que cada día practica más gente y es más conocida y querida. Gracias. Gracias por ayudarnos en nuestra tarea y hacer de este sueño una realidad.

Nosotras miramos atrás y sonreímos, y miramos adelante y también sonreímos. Ahora ha llegado el momento de descansar, de disfrutar del trabajo hecho desde la barrera y dejar que aún se haga más grande.
Y cuando hayamos descansado volveremos. Nos gusta lo que hemos hecho. Nos gusta lo que hacemos. Hacemos Scrap.

36 comentaris:

  1. Gracias a vosotras por todo ese trabajo, que es mucho, realizado en estos años.
    Siempre tan bien organizado y dándolo todo, gracias de verdad!!!
    Pero, esto es una despedida?????? me ha dado esa sensación, espero que no!!!!
    Un besazo para todas!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosaltres, tot i que com dic jo sóc un ésser associal que no acostuma a anar a trobades multitudinàries :), sóc conscient de tota la feinada que heu fet i de com heu ajudat a obrir les portes d'aquest món a moltes persones, i com diu la Marian, espero que no sigui un comiat. Un petonàs a totes!!!

    ResponElimina
  3. Què vol dir això?
    Ens deixeu orfes???

    ResponElimina
  4. Gracias a todas vosotras. He disfrutado muchísimo en las dos ocasiones en que nos hemos reunido. Habéis hecho un trabajo fenomenal. Espero que esto no sea un adios????
    Un abrazo.

    ResponElimina
  5. Moltes Gràcies pel temps dedicat, per les coses que ens heu ensenyat, les ganes de compartir que teniu, les estones que hem gaudit plegades, ... Entenc que és un adeu, pero no per sempre, oi?

    ResponElimina
  6. Gracias a vosotras siempre ... por el tiempo, el esfuerzo, la ilusión y las energías que habéis derrochado. Un abrazo!

    ResponElimina
  7. Antes de todo gracias a vosotras.....
    Pero esto es una despedida????
    No puede serrrrr

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies a totes vosaltres! He tingut la gran sort de conèixer-vos a algunes "in person" i sense tenir en compte la vostra tasca scrapera, que ja de per sí és meravellosa, personalment sou un grup de dones espectaculars i que sabeu transmetre molt bé la vostra passió pel que feu!! Molts petons a totes!

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies a vosaltres!! Sou especials!! una abraçada a totes!!

    ResponElimina
  10. Gràcies a la vostra feina i energia!!!! Esperem que torneu amb les forces renovades!!! Aquí estarem esperant ^_^

    ResponElimina
  11. Gràcies a vosaltres per la feina que heu fet i que espero seguiu fent algun dia.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  12. Moltes gràcies a totes vosaltres....crec que, a part de donar a conèixer l'scrap, heu sabut transmetre un valor que avui dia queda moltes vegades oblidat..." compartir ". Heu compartit idees, dissenys, material, el vostre temps....sense cap guany. Una forta abraçada.
    Mercè Garcia Juvé

    ResponElimina
  13. Muchas gracias a todas!!!! Soys todas geniales!!! Teneis un corazon no os cabe dentro!!!
    Gracias, Por los encuentros, Gracias por la Organizac`´on, Gracias por este Blog que tanto me ha ayudado y aprendido, Gracias por vuestra faena de unir a tantas persones de este mundillo maravilloso en el cual me incluyo como es el Scrap, tan enriquecedor, pleno y gratificante en mi dia a dia. Gracias a todo vuestro tiempo que nos haveis dado, que es super valorado por mi y por muchas personas y espero dedicado a nosotras; os deseo de todo corazon vuestros proyectos os vayan geniales y vernos en algún sitio (Ferias, Tiendas de Scrap, Nuevos Encuentro, Curso,...) Nunca se sabe....
    Mucha suerte a todas!!!!

    ResponElimina
  14. Fa dies que vaig veure l'entrada, el dissabte em vaig trobar amb Marisa a Blokum i ho vam estar comentant, li vaig dir que em volia pensar bé el que us volia dir i per fi, avui m'he decidit.
    Sento molt que s'acabi aquesta etapa, us trobaré a faltar, les vostres trobades, aquestes hores divertides de rialles i descobriments, d'amistat, una part de vosaltres m'ha ficat en aquest món que tant m'ha arribat a apassionar. Crec que totes sabem el temps que li dediqueu a aquest blog ja aquestes trobades, és un gran esforç, fet amb il · lusió, es nota, però un gran esforç.
    També ho entenc, són etapes i ara a moltes de vosaltres us arriben nous projectes i noves il · lusions, de manera que, encara que senti pena, d'altra banda estic contenta per la vostra evolució i pels vostres nous projectes en els que espero que tingueu molta sort i que us diverteixin i us omplin per complet. De tota manera sé que ens trobarem un dia o altre, en un taller, en una fira i qui sap ... Gràcies per tot el que m'heu donat durant aquest temps i molta, molta sort i felicitat per a totes. Molts petonets i abraçades.

    ResponElimina
  15. només dir-vos que ha estat genial. Les vostres trobades espectaculars, plenes de bon rotllo i molt scrap. Petons a totes i moltes gràcies

    ResponElimina
  16. Gràcies a vosaltres i per ser com sou i per fer el que feu!
    http://agoodteacherneverstopslearning.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  17. ohhhh!! :(( que pena me da oir esta noticia! me encanta vuestro blog, todo lo que nos enseñais y que compartáis con nosotras! He aprendido mucho y sólo me queda daros las gracias de todo corazón! Ahora empieza una nueva etapa y espero y deseo veros muy pronto de nuevo.

    Fem SCRAp per sempre!!

    ResponElimina
  18. Tot passejant per Creativa fa uns quants anys, vaig veure dues noies corrent com boges d'estand en estand, amb un somriure d'orella a orella. Portaven un distintiu que posava: FEM SCRAP i així es com vaig conèixer el vostre blog i les vostres trobades, d'entre les quals vaig tenir la sort de poder gaudir-ne d'una. Vull entendre que un altre dia tornareu amb forces renovades! Amics per sempre! Gràcies per la vostre feina desinteresada i pel que amb ella heu arribat a assolir.

    ResponElimina
  19. descansar és sempre bo per tornar amb forces renovades, moltes idees i molta empenta per portar-les a terme.

    ResponElimina
  20. Thаnks fοr ones marvelous posting! I ѕеriouslу enjoyеd геading іt,
    you ωill be а greаt author.І will be ѕure to bookmark your blog and will often сοme
    bасk down thе road. I ωant to encourage you to continue уour grеat writing, have a nice weekend!


    Сheck out my blog pοѕt :: browse
    my website - Blucigs

    ResponElimina
  21. Yo no lo he leído como un adiós, sino como un "hasta pronto". El blog lo seguí desde que comenzásteis y he tenido la suerte de poder acudir a dos de las trobadas, haberos puesto cara y voz (algo que os ha hecho para mí, aún más cercanas). Con algunas he tenido la suerte de coincidir más, como con Alicia; con otras, los encuentros han sido rápidos, de sorpresa pero no menos cálidos, como con Raquel (^^) Pero de todas tengo un recuerdo estupendo porque ponéis el corazón en lo que hacéis y eso se nota. No siento vuestra despedida como una pérdida porque os sigo personalmente, aparte de como grupo, pero no quiero dejar de agradecer al grupo todo el trabajo y todo su esfuerzo para hacer el scrap más conocido y haber propiciado el encuentro de un montón de mujeres que siguen siendo lo suficientemente niñas a ratos como para disfrutar con el pegamento, las cintas y los papeles de colores. Gracias a todas ♥ ... ¡Y hasta pronto!

    ResponElimina
  22. My developer is trying to persuade me to move
    to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs.
    But he's tryiong none the less. I've been using WordPress on several websites for about a year and am anxious about switching to another platform.
    I have heard great things about blogengine.net.
    Is there a way I can import all my wordpress posts into it?

    Any help would be really appreciated!

    Feel free to visit my homepage :: honda s2000 for sale dealers used car

    ResponElimina
  23. At this time it seems like Drupal is the preferred blogging platform available
    right now. (from what I've read) Is that what you are using on your blog?

    Also visit my web page baseball bat reviews

    ResponElimina
  24. I visited various websites however the audio quality for audio songs existing at this website is genuinely marvelous.


    Also visit my blog post; heart rate monitor in order

    ResponElimina
  25. I visited various websites however the audio quality for
    audio songs existing at this website is genuinely marvelous.


    Feel free to visit my site - heart rate monitor in order

    ResponElimina
  26. hello there and thank you for your information – I have certainly picked up something new from
    right here. I did however expertise a few technical points using this
    web site, as I experienced to reload the site a lot of times
    previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web hosting is OK?
    Not that I'm complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords. Well I'm adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective
    exciting content. Make sure you update this again very soon.


    My homepage - Stability Ball

    ResponElimina
  27. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles?
    I mean, what you say is fundamental and all. Nevertheless imagine if you added
    some great images or videos to give your posts more, "pop"!
    Your content is excellent but with images and videos, this site
    could definitely be one of the best in its field.

    Superb blog!

    Also visit my webpage - mazda 16x

    ResponElimina
  28. Thanks Nevertheless I am experiencing subject with ur rss . Don't know why Unable to subscribe to it.
    Diabazole Is there anybody getting an identical rss problem? Anybody who knows kindly respond. ThnkxBrilliant, thanks, I will subscribe to you RSS soon!Cheers for the fantastic information enclosed here in your blog, here is a little question for your blog website readers. http://www.supplements4help.com/diabazole/

    ResponElimina
  29. However, only a few connection is supposed to very last. Any time a couple do decide to acquire a divorce, their emotions are generally operating substantial. Anyone desires a romantic relationship in order to previous, however unexpected events accomplish come about. As a few does enter into a new divorce, there exists a must hire a divorce attorney. With partners supplying lots of hard work in to a union, divorce could be an extremely difficult matter to process.
    Divorce Lawyer Virginia
    Nobody wants the divorce. Divorce is often a difficult here we are at anybody. Every time a person repeat the actual vow, "till death carry out all of us portion," many of us in no way have to deal with a splitting up. Even though, because of certain living instances, divorce can find their way into our way of life and now we ought to deal. To get through the challenging process of divorce, it is vital to experience a divorce attorney.

    ResponElimina