dimecres, 27 d’octubre de 2010

Fem Creativa!


Avui us podem adelantar una altra de les activitats que us estem preparant per la nostra trobada nocturna. Després de el nostre Fes i Emporta't (make & take) i de sopar farem una taula rodona on parlarem sobre com adaptar el scrapbooking a la nostra cultura, les nostres festes i les nostres tradicions. Serà una taula rodona participativa i moderara per l'equip de Fem Scrap. Així que aneu pensant sobre el tema per poder participar activament. Ens encantarà conéixer les vostres idees!
Després de la trobada penjarem al nostre blog les conclusions i idees que surtin al debat per que les pogueu consultar sempre que vulgueu.

Hoy os podemos adelantar otra de las actividades que os estamos preparando para nuestra quedada nocturna. Después de nuestro Hacer y Llevar (make & take) y de cenar haremos una mesa redonda donde hablaremos sobre cómo adaptar el scrapbooking a nuestra cultura, nuestras fiestas y nuestras tradiciones. Será una mesa redonda participativa y moderada por el equipo de Fem Scrap. Así que id pensando sobre el tema para poder participar activamente. ¡Nos encantará conocer vuestras ideas!
Después de la quedada colgaremos en nuestro blog las conclusiones e ideas que salgan en el debate para que las podáis consultar siempre que queráis.

Recordeu que ens heu de confirmar la vostra assistència per tal que us poguem preparar el material necessari per fer el petit taller que us tenim preparat. Més informació dissabte!

Recordad que nos tenéis que confirmar vuestra asistencia para que os podamos preparar el material necesario para nuestro pequeño taller. ¡Más información el sábado!

Informació per apuntar-se aquí
Información para apuntarse aquí
Informació sobre com arribar aquí
Información sobre cómo llegar aquí
Informació sobre la data i hora aquí
Información sobre la fecha y hora aquí
Informació sobre els sortejos aquí
Información sobre los sorteos aquí
Informació sobre l'obsequi aquí
Información sobre el obsequio aquí
Informació sobre el sopar aquí
Información sobre la cena aquí
Informació sobre la borsa de transport aquí
Información sobre la bolsa de transporte aquí

2 comentaris:

 1. Noies, solament us volia felicitar per tot el que esteu fent i més tenint en compte que tot això ho feu sense demanar res a canvi... Gràcies!
  Petonets!

  ResponElimina
 2. Felicitats noies! i com bé diu la Belén es de lloar toooooota la feinada que esteu fent altruistament pel pur plaer d'aquest hobby i de veure'ns les cares de felicitat a les que us seguim dia a dia, trobada a trobada!!!!!!!!!!!
  Ens veiem a la crop nocturna!!!!! i ja tinc els materials a portar preparats (bueno, mig preparats que si no no podré treballar aquest finde... jijijiji ;)
  Petonets xoxo

  ResponElimina