diumenge, 20 de febrer de 2011

Etiquetes per l'estiu

Scrapagrapats ens presenta una fitxa per fer un resum d'activitats que hem fet a l'estiu. Si fem un àlbum de les vacancesh i podem posar aquesta fitxa que resum algunes de les coses que amb el temps ens agrada recordar.
Les trobareu en arxiu jpg català i castellà perquè les pogueu imprimir directament i també amb arxiu psd en català i castellà per si les voleu modificar.

Scrapagrapats nos presenta una ficha para hacer un resumen de actividades de verano. Si hacemos un álbum de las vacaciones  podemos añadir esta ficha que resume algunas de las cosas que con el tiempo nos gusta recorcar. Las encontrareis en archivo jpg catalán y castellano para que las podáis imprimir directamente y también en un archivo psd en catalán y castellano por si las queréis modificar a vuestro gusto

Si feu algun projecte utilitzant les etiquetes que penjem cada setmana ens farà molta il.lusió i les penjarem al blog. Anemeu-vos!!

Si hacéis algún proyecto utilizando las etiquetas que colgamos cada semana nos hará mucha ilusión y las colgaremos en el blog. ¡Animaros!

2 comentaris: