dijous, 21 de juny del 2012

Fem Scrap V: la crònica


Sembla que han passat moolts i moolts dies, o ens ho sembla a nosaltres ??? Doncs per poder tornar a recordar aquell diumenge 3 de juny ho farem amb unes imatges i una crònica !!!

Parece que han pasado muuuchos días, ¿ o nos lo parece a nosotras ?? Pues para volver a recordar aquel domingo 3 de junio lo haremos con ¡¡ unas imágenes y una crónica !!

3,2,1..... 

Organitzar una trobada, per al equip de Fem Scrap, són moments únics, és un bon motiu per poder trobar més dies per coincidir amb la resta d'amigues. I tot i que anàvem per la cinquena, hem de dir que portàvem més de dos mesos treballant, pensant en el més addient per la nova trobada, nous tallers amb noves talleristes, detallets, activitat sorpresa??? Qui s'encarregarà de què ?? ..... Però noies que això s'acostaaaaa!!! Obrim les incripcions i a la mitja hora gairebé no es podia triar tallers, s'havien omplert les primeres opcions !!! Increïble, emocionant i per damunt de tot, agraïdes per la vostra gran acollida. 
L'equip es posa en marxaaaa però a tota màquina.... A només un dia, ens trobem a l'esplai per deixar totes les aules preparades pels tallers, detallets, indicacions...també tenim el nostre moment de relax o més aviat de "subidón" amb la cançó "Scraperas para siempreeeeeeEEEE", però, que animades vam marxar.... Shhh noies a descansar que demà és el dia !!!

Organizar un encuentro, para el equipo de Fem Scrap, son momentos únicos, es un el motivo perfector para poder encontrar más días para coincidir con el resto de amigas. Y aunque íbamos por la quinta edición, tenemos que decir que llevábamos más de dos meses trabajando, pensando en lo más adecuado para el encuentro, nuevos talleres con nuevas talleristas, detalles, ¿actividad sorpresa? ¿Quién se encargará de qué?Pero chicas, que esto se acercaaaaaaa!!!! Abrimos las inscripciones y en media hora casi no se podían elegir talleres, ¡¡¡ se habían llenado las primeras opciones !!! Increible, emocionante y por encima de todo, agradecidas por vuestra gran acogida.
El equipo se pone en marcha pero a tooooda máquina... A tan solo un día, nos encontramos en el espli para dejar todas las aulas preparada para los talleres, los detalles, indicaciones... también tenemos nuestro momento relax o más bien de "subidón" con la canción "Scraperaws para siempreeeEEEE",  pero, que animadas nos fuímos.... shhhh chicas a descansar que¡¡ mañana es el día!!!


Ja ha arribat el dia !!! Les talleristes i participants comencen a arribar, ens saludem, xerrem, ens ubiquem als nostres tallers i... ainsss les identificacions, un botó creatiu amb unes tisores i un llacet. Una representació dels identificadors dels tallers que podiem trobar a cada aula. Anem a fer scrap ?? Doncs, som-hi comencem els tallers !!!

¡¡¡Ya ha llegado el día!!! Las talleristas  y participantes empiezan a llegar, nos saludamos, hablamos, nos ubicamos en nuestros talleres y... ainss las idetificaciones, un botón creativo con unas tijeras y un lazo. Una representación de los identificadores de los talleres que podíamos encontrar en cada aula. ¿Vamos a scrapear? Pues, vamos ¡comienzan los talleres!




Però que treballadores totes, quines ganes de fer scrap, de compartir el dia !!! Un total de 13 tallers per escollir !!!
¡Qué trabajadoras todas! ¡Què ganas de scrapear, de compartir el día!! ¡Un total de 13 talleres para escoger!

Però quines talleristes !!!! Moltíssimes gràcies a toootes!!!
¡Y qué talleristas ! ¡Muchísimas gracias a tooodas !


El matí avança, tenim moments divertits, ballem i cantem amb xuleta i coreografia !!! Molt però que molt divertit. Fem un petit pica-pica abans de començar el segon torn de tallers, així podem petar la xerrada una mica més relaxadetes i ... Sorpresa! 8tv ve a fer un reportatge de la trobada !!!  

La mañana avanza, tenemos momentos divertidos, bailamos y cantamos ¡con chuleta y coreografía !! Muy pero que muy divertido. Hacemos un pequeño pica-pica antes de comenzar el segundo turno de talleres, así podemos hablar un poco más relajadas y... ¡Sorpresa! 8tv viene ha hacer un reportaje del encuentro !


Oooooh el matí s'acaba !!! Però no la trobada !!! Ara arriba el moment de relaxar-nos molt més, però abans un detall a les talleristes, per donar les gràcies per la seva dedicació. 

Ooooh ¡la mañana se acaba! ¡Pero no el encuentro! Ahora llega el momento de relajarnos mucho más, pero antes un detalle para las talleristas, para agradecerles su dedicación.


I un cop feta l'entrega dels detallets passem al menjador !!! Compartim el dinar i la companyia, coneixem a noves scraperes, ens saludem i petem la xerrada... i és clar, fotos per recordar aquell dia:

Y una vez entregados los detalles pasamos al comedor !! Compartimos la comida y la compañía, conocemos a nuevas scraperas, nos saludamos y hablamos...y por supuesto, fotos para recordar aquel día:


I després del dinar una mica de bailoteo i de cantar:
Y después de la comida un poco de bailoteo y de cantar:


I ara, el moment del sorteig, posem una foto del grup de les afortunades, i en una propera entrada més detall del moment.
Ahora, el momento del sorteo, ponemos una foto del grupo de las afortunadas, y en una próxima entrada más detalles del momento.

Us heu fixat en la quantitat d'afortunades ???
¿Os habéis fijado en la cantidad de afortunadas?

I és clar, el sorteig marca el final de la trobada, ainss si  que tot té un final, oi ????
Y claro, el sorteo marca el final del encuentro, ainss si todo lo que empieza tiene un final, ¿verdad?

Però, nosaltres no hem acabat encara, no no no.... ens falta gravar la nostra aportació al lip dub:
Pero, nosotras no hemos acabado todavía, no no no.... nos falta grabar nuestra aportación al lip dub:

Eiii però quina marxaaaaaa, si estem a les acaballes !!!
Eiii pero ¡Qué marchaaaaa! !Si estamos en las últimas!

Desitgem que amb aquest petit recull d'imatges i de paraules hagueu tornat a viure el dia i se us hagi posat un somriure a la cara.
Deseamos que con esta pequeña recopilación de imágenes y palabras hayáis vuelto a revivir el día y que se os haya aparecido una sonrisa en la cara. 

Ahh!  i si voleu tornar a veure el lip dub només heu de clicar aquí i el reportatge aquí
Ahh!  Y  si queréis volver a ver el lip dub sólo tenéis que clicar aquí y el reportaje aquí

Volem donar les GRÀCIES a:
Les talleristes
Les assistents, en especial a totes les que vàreu fer un viatge mooolt llarg
Les botigues
Les marques
A tots els que d'una manera o altre ho heu fet possible

Queremos dar las GRACIAS a:
Las talleristas
Las asistentes, en especial las que hicistéis un viaje muy largo
Las tiendas
Las marcas
A todos los que de una manera u otra lo habéis hecho posible


8 comentaris:

  1. tan ben explicat
    quins records tan divertits
    isabel tressomnis

    ResponElimina
  2. Qué pasada de crónica! Aunque la pasada sois vosotras por la dedicación que ponéis en estos encuentros......felicidades a todas!. Betitos

    ResponElimina
  3. Fue mi 1º experiencia con fem Scrap y espero que no la ultima!! fue un dia genial!!
    Muchisimas grcaias chicas por la currada que os meteis con cada una de las cosas que haceis para las scrarperas ;)

    besotes

    ResponElimina
  4. Raquel, reina, hem trec el barret, ets ÚNICA fent cróniques!!!
    pts
    Miriam

    ResponElimina
  5. Què maca aquesta crònica!!! m'encanta!!!
    Gràcies per fer-ho possible edició rere edició i a més reinventant i millorant l'anterior que això és molt difícil!
    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  6. Llegin aqueta espectacular "cronica", m'ha fet recorda els bons momens que varem passar
    las fotos molt macas tambe, Genial i FFFFFFFFFFFFFFFelicitats Raquel,


    Tieta Roser Tressomnis

    ResponElimina
  7. Es FANTÀSTICA la vostre crónica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! es una passada i es com tornar a viure els bons moments que vivim aquell dia intens (vosaltres feu DIES... en plural!!!!). Sou grans en ganes, grans en equip, grans en diversió... FEM SCRAP es GRAN i ho es gràcies a vosaltres!!!!!!!!! Tot un plaer i orgull poder estar present en cada trobada (només he faltat a una...ssssssssshhhhh... ;)
    Mil.lions de petonets xoxo

    ResponElimina
  8. Una super crónica, la habeis hecho increible. Estos momentos son únicos. Gracias a vosotras y a vuestro trabajo por hacer que estas CROPS sean posibles.

    Besitos!!!

    Rocío

    ResponElimina