dimarts, 11 de desembre del 2012

Fem Creativa: la crònica !!!

Doncs sí, el temps passa ben ràpid, i ja fa una setmana des de la trobada !!! Així que perquè no recordar-la?

Comencem:

Feia dies, fins i tot setmanes, que preparàvem la trobada. Com sempre, amb molta il.lusió, pensant en un projecte maco i senzill a la vegada. Hi havia vàries propostes, amb un grup tan variat segur que us podeu fer una idea, oi ? Però quan algú va dir: I si fem la targeta que ens vàreu fer a totes per recordar les cròniques? Totes vam dir que SI !! Ens va agradar moltíssim aquella targeta, ara només calia adaptar-la en quant a colors per l'època de l'any que ens trobem. I així, el vermell va guanyar terreny. I uns dies abans, ens vam trobar per preparar el kit i fer-ne la mostra.

Però tot no va ser el taller no, no, noooo. També s'havia d'escollir el detallet, i finalment amb mostra feta, i treball en equip, bé, alguna va fer treure fum de la màquina.... va sortir aquell detallet tan bonic, amb roba, segells, cintes i botó creatiu!!! Però compte, encara hi ha més treball, sí, sí, siiií, ens hem de repartir tasques pel dia de la trobada ... ahhhh i el menjar !!! Sí, sí, les encarregades: les " Tres somnis". Què ens prepararan?

Així doncs... ja és el dia i: dues amigues a la recepció, una amiga a l'aparcament, les Tres somnis preparant el sopar, mestra de cerimònia, tallerista, fotògrafa, etc...

Arriben les noies, els hi donem la benvinguda, amb el seu kit, el seu detall, el seu número pel sorteig i un tag perque ens puguin deixar un petit gran tresor de record. Una vegada van arribar totes, comencem el taller!!! Sí, sí, amb anècdota inclosa,- em van demanar que havia de sortir a la crònica jejejeje-: Així que totes a tallar però compte !!! uixx... aisss... noooo aquesta no era la mida !!!! Però a l'scrap si una cosa ens ensenya és que: NO PASSA RES, o s'adapta o bé... un kit nou. Les impressions generals van ser que la targeta era molt mona, resultona i senzilla, és a dir, ideal per fer després d'un dia intens a Creativa, i així gaudir de les companyes de taula.


Acabem el taller, felicitacions i agraïments a totes, i expliquem com ho farem aquest any!!! Anem a una sala a buscar el nostre sopar!!! I allà estava tot, súper ben preparadet i amb unes etiquetes moníssimes i ben divertides !!! Les Tres Somnis ens van sorprendre amb una decoració exquisída i amb molt bon humor!!!  Moment per xerrar amb altres noies, per intercanviar impressions....


I com a tota trobada arriba el tan esperat .... moment del SORTEIG !!!!!  Però abans.... noies !!!! Foto de grup !!!! Sort en vam tenir de l'Òscar !!! Sí, sí, ens va fer de fotògraf d'un munt de càmeres i vam sortir totes !!!

I ara sí que arriba el sorteig !! Quines seran les afortunades ??? Erem més de 80 persones !!! Em tocarà a mí?? Ainss a veure si tinc sort!! Uix necessitem una mà innocent !!!! Aaaahhhhhhhhh tenim a l'Òscar !! Si normalment, la mà innocent sol ser d'un nen o nena, en aquest cas va ser de l'únic noi que hi havia !!!  Al final, les afortunades ben contentes, nosaltres també, i  les que no van tenir sort, van passar una bona estona animant !!! L'anècdota del sorteig?? La taula afortunada !!! Sí sí, de veritat, els hi va tocar a les 4 noies de la mateixa taula !! Increïble !!! Ja els hi vam demanar que si compràven loteria ens diguèssin el número... jejejejeje.



I com tots els bons moments, arriba el final, així que ens acomiadem de totes, us agraïm moltíssim que haguessiu vingut, ens felicitem per la feina ben feta i....


MOLTES GRÀCIES 
I
 FINS LA PROPERA TROBADA !!!


Pues sí, el tiempo pasa muy rápido, y ya hace una semana desde la trobada !!! Así que, ¿por qué no recordarla ?

Empezamos:

Hacía días, incluso semanas, que preparábamos el encuentro. Como siempre, con mucha ilusión, pensando en un proyecto bonito y sencillo a la vez. Había muchas propuestas, con un grupo tan variado seguro que os podéis hacer una idea, ¿verdad? Pero cuando alguien dijo: ¿Y si hacemos la tarjeta que nos hicisteis  a todas para recordar las crónicas? Todas dijimos que SÍ!!! Nos gustó muchísimo aquella tarjeta  ahora solo teníamos que adaptarla, en cuanto a colores, a la época del año en que estamos. Y así, el rojo ganó terreno. Y unos días antes, nos reunimos para preparar el kit i hacer la muestra.

Pero todo no fue el taller, no, no, nooo. También teníamos que decidir el detalle, y finalmente con la muestra hecha, y el trabajo en equipo, bueno alguna sacó humo de la máquina de coser... salió aquel detalle tan bonito, con ropa, sellos, cintas y botón creativo !!! Pero cuidado, aún nos queda más trabajo, sí, sí, síiii, nos tenemos que repartir las tareas para el día del encuentro... ahhh y la cena !!! Sí, sí, las encargadas: las "Tres somnis". ¿Qué nos preparan?

Y.... ha llegado el día y: dos amigas en la recepción, una amiga en el aparcamiento, las Tres Somnis preparando la cena, la maestra de ceremonia, tallerista, fotógrafa, etc....

Llegan las chicas, les damos la bienvenida, con su kit, su detalle, el número del sorteo y un tag para que nos puedan dejar un pequeño gran tesoro de recuerdo. Una vez estuvieron todas, comenzamos el taller!!! Sí, sí, con anécdota incluida - me pidieron que saliera en la crónica jejeje-. Así que todas a cortar, pero cuidado!!! uixx... aisss... nooooo ups esta no era la medida !!! Pero el scrap si una cosa nos enseña es que: NO PASA NADA, o se adapta o bien... un kit nuevo. Las impresiones generales fueron que la tarjeta era muy mona, resultona y sencilla, es decir, ideal para hacer después de un día intenso en Creativa, y así disfrutar de las compañeras de mesa.


Acabamos el taller, felicitaciones y agradecimientos a todas, y explicamos cómo lo haremos este año !!! Vamos a una sala a buscar nuestra cena !!! Y allí estaba todo, súper bien preparado y con unas etiquetas monísimas y muy divertidas !!! Las Tres Somnis nos sorprendieron con una decoración exquisita y con muy buen humor !!! Momento para charlar con otras chicas, para intercambiar impresiones....

Y como en todo encuentro llega el tan esperado.... momento del SORTEO !!! Pero antes.... chicas !!! Foto de grupo !!! Suerte tuvimos de que viniera Óscar !!! Sí, sí, nos hizo de fotógrafo de un montón de cámaras y salimos todas !!!


Y ahora sí que llega ¡¡¡ el sorteo !!! ¿Quienes serán las afortunadas? Éramos más de 80 personas !!! Me tocará a mí ? Ainsss a ver si tengo suerte !!! Uix necesitamos una mando inocente!!! Aaaaahhh tenemos a Óscar !!! Si normalmente, la mano inocente suele ser un niño o niña, en este caso fue el único chico que había!!! Al final, las afortunadas muy contentas, nosotras también, y las que no tuvieron suerte, pasaron un buen rato animando!! ¿La anécdota del sorteo? ¡La mesa afortunada !!! Sí, sí, de verdad les tocó a las 4 chicas de la misma mesa !!! Increíble!!! Ya les pedimos que si compraban lotería nos dijeran el número.... jejejeje.




Y como todos los buenos momentos, llega el final, así que nos despedimos de todas, os agradecemos muchísimo que vinierais, nos felicitamos por el trabajo bien hecho y....



MUCHAS GRACIAS 
HASTA LA PRÓXIMA TROBADA !!!


9 comentaris:

  1. Gràcies a vosaltres per la feinada. Petons

    ResponElimina
  2. Fue una noche estupenda! Gracias por todo el trabajo que hacéis, por toda la preparación, la cena y por conseguir tantos y tan fantásticos regalos de los patrocinadores. Un beso a todas.

    ResponElimina
  3. Gràcies a vosaltres per fer-nos passar unes hores tan alegres i per la vostra dedicació. Dono fe de la taula amb sort, jajaja, i si, vaig comprar un número de loteria ja us explicaré. M'encanta la fotografia amb Silvia, la foto de grup, la podem agafar per la targeta? . Molts petonets per totes.

    ResponElimina
  4. Hola chicas! os he conocido a través de los videos de Elena y yo que estoy empezando me quedo loca con las cosas que hacéis y el arte que tenéis!
    Un besito a todas y me quedo por aquí siguiéndoos si os parece :)

    ResponElimina
  5. era el primer cop que anava a la trobada de Fem scrap, però segur que no serà l'últim.
    Moltes gràcies per l'esforç que feu per organitzar-ho tot i que resulti tant fantàstic.

    ResponElimina
  6. Gracias a todas por vuestros comentarios, y nos alegramos muchísimo de que os lo pasarais tan bien.

    Petonets

    ResponElimina