dissabte, 12 de març del 2011

Etiquetes estimar

Com que sempre està bé fer projectes de scrap per demostrar que estimem segur que trobareu un lloc per aquestes etiquetes que ha dissenyat la Sílvia de Scrapbloc. A més recordeu que ja s'apropa el dia de Sant Jordi i que aquestes etiquetes us poden servir per moltes coses. Per descarregat en  català pdf, psd, png. Per descarregar en castellà pdf, psd, png.
Si feu algún treball utilitzant etiquetes que hem oferir no dubteu a enviar-nos-el. Ens farà molta il.lusió i el publicarem al blog.

Como siempre está bien hacer proyectos de scrap para demostrar lo mucho que amamos seguro que encontraréis un lugar para estas etiquetas que ha diseñado Sílvia de Scrapbloc. Además recordad que ya se acerca el día de San Jorge y que estas etiquetas os pueden servir para muchas cosas. Para descargar en catalán pdf, psd, png. Para descargar en castellano pdf, psd, png.
Si hacéis algún trabajo utilizando etiquetas que os hemos ofrecido no dudéis en enviarnosla. Nos hará mucha ilusión y la publicaremos en el blog.



2 comentaris: