dimecres, 30 de març del 2011

Fem camí..... a la Fira d'Arts tèxtils i de paper de Badalona!

Després de molts dies de preparació va arribar el tan esperat diumenge 27!!! Sí sí no és exagerar, les scraperes estàvem deistjant que arribés el dia i poder gaudir d’una fira amb paradetes d’scrap i no n’hi havia una no!!! Hi havia 11 paradetes relacionades amb el paper i amb l’scrapbook. A més també vàrem poder disfrutar de paradetes de patchwork i d’altres manualitats amb roba i fils. A la fira també hi va haver tallers i una trobada llanera. 

¡¡Después de muchos días de preparación llegó el tan esperado domingo 27!! Sí, sí, no es exasgerar, las scraperas estábamos deseando que llegara el día y podes disfrutar de una feria con paraditas de scrap i no había una sola, no. ¡Había 11 paradas relacionadas con el papel y el scrapbook!. También pudimos disfrutar de paraditas de patchwork y otras manualidades con tela e hilos. En la feria también hubo talleres y un encuentro lanero. 


Els tallers van ajudar a donar a conèixer l’scrapbooking i d’altres manualitats. Fem Scrap tenia la seva carpa on es van exposar els treballs que les noies hi van portar. Van ser moltes les persones que s’hi van acostar per saludar, per interessar-se per l’scrap, per saber on es fèien tallers i inclús moltes persones preguntaven si era un punt de venda; la resposta va ser: “nooo, som una plataforma per donar a conèixer l’scrapbook” i, personalment, crec que es va difondre amb força i amb ganes.

Los talleres ayudaron a dar a conocer el scrapbooking y otras manualidades. Fem Scrap tenía una carpa donde se exponieron los trabajos que las chicas llevaron. Fueron muchas las personas que se acercaron a saludar, para interesarse por el scrap, para saber dónde se hacían los talleres e incluso muchas personas preguntaban si era un punto de venta; la respuesta fue: "noo, somos una plataforma para dar a conocer el scrapbook" y personalmente creo que se difundió con fuerza y ganas.


La veritat és que el matí no va ser gens agraït a primera hora, degut a que va ploure i amb força. A mí, que hi vaig arribar molt d’hora, em va sobtar com finalment van decidir tirar endavant amb la fira, però qui ho traballa s’ho guanya, i tots els expositors que van decidir “endavant” es van trobar que finalment el sol va començar a trencar els núvols, i va donar pas a un dia magnífic per gaudir de la fira a un passeig tan maco com és la Rambla de Badalona!!!

La verdad es que la mañana no fue nada agradecido a primera hora, debido a que llovió bastante. A mí, que llegué muy temprano, me sorprendió como finalmente decidieron seguir adelante con la feria, pero quien no trabaja no se lo gana, y todos los expositores que decidieron "adelante" se encontraron finalmente con que el sol empezó a romper la nubes y dio paso a un día magnífico para disfrutar de la feria en un paseo tan bonito como es ¡la Rambla de Badalona!



I per acabar la fira es va fer un sorteig de 4 kits, gentilesa de Toga. L’experiència va ser molt positiva així que esperem hi hagi moltes més com aquesta.

Y para acabar la feria se realizó un sorteo de 4 kits, gentileza de Toga. La experiencia fue muy positiva, así que esperamos que haya muchas más como ésta.

Crònica feta per la Raquel
Crónica hecha por Raquel

¡I si us vàreu perdre la fira o si la voleu recordar aquí en teniu un petit resum en vídeo!
¡Y si os perdisteis la feria o si la queréis recordar aquí tenéis un pequeño resumen en vídeo!

10 comentaris:

  1. fem scrap TV!!!!

    em va encantar fullejar els projectes, són més preciosos al natural que ja és complicat!

    Felicitats a la reportera i a totes les que vau estar ensenyant i explicant que és l'scrap i com ens apassiona.
    ptooons!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Molt guai el video, pero sobretot la fira...deunidó per ser la primera!!!!
    Felicitats!

    ResponElimina
  3. Com m'agrada que tot hagi sortit tan bé.
    No vaig tenir bon criteri i, degut a la pluja, vaig decidir no anar-hi...mecachis!!!
    Però m'agrada veure que cada dia l'scrap es mou més i mou a més gent.
    Felicitat a totes!!!!

    ResponElimina
  4. Jo com la Cris... ens vam rajar....
    Mira que a les 8h ja estava dempeus preparant-me per tot!! I noi... quan vam veure que plovia... i les 10.45h... encara plovia...
    Mecaxis, un altre dia no ho penso!
    Petons

    ResponElimina
  5. Quina llàstima no haver pogut anar!!!! l'any que ve no m'ho perdo!!!!

    Quin muntatge mes fantàstic!

    ResponElimina
  6. Nosaltres també ens va tirar enrera la pluja! M'en alegro que al final sortis tot tant bé!

    ResponElimina
  7. Fantàstic: la crònica, les fotos, el vídeo i, sobre tot, la fira!1 noies, la que us vàreu perdre!
    Sílvia

    ResponElimina
  8. Només felicitar-vos per la vostra magnífica implicació en difondre el scrap, ho vàreu fer superbé, els treballs eran fantàstics i vosaltres encara més, la gent sortia meravella!!!gràcies per la crònica i el video, no teniu preu!!!

    ResponElimina
  9. Que us puc dir jo!!! si ja està tot dit noies,em va agradar moltíssim veure a algunes de vosaltres tot i que fos pim-pam! Sou un equip genial!! una abraçada! Ah!! per cert, surto en el video, quina ilu!!

    ResponElimina
  10. Per on començo? Per agraïr o per felicitar? Tant se val!!! Moltísimes felicitats per la tasca realitzada fins arribar on sou i durant tot el dia de la Fira! per la vostre il.lusió i espenta, per un video tant maco, pel vostre bon humor, entusiasme i voluntarietat... FELICITATS!!!! i per els mateixos motius (com a mínim) GRÀCIES!

    Un petó per totes i va ser genial poder saludar-vos a totes personalment!! Fins aviat!

    ResponElimina